Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KM Beta: Střecha šitá na míru

Střešní krytina KM Beta je vyráběna osvědčenými technologiemi a dosahuje prvotřídní kvality a zároveň vysoce elegantního vzhledu.

Střešní taška KM Beta je vysoce pevná krytina přesného tvaru. Jednu z jejích největších výhod představuje bezstarostná údržba a dlouhá životnost. Ze zkušeností lze říci, že krytina KM Beta má životnost až 100 let. Střešní tašky jsou součástí kompletního střešního systému společnosti KM Beta, který kromě krytiny zahrnuje také více než 50 doplňkových výrobků, které profesionálně řeší technické detaily i těch nejnáročnějších konstrukcí.

 

Taška pevná jako beton

Střešní tašky KM Beta se vyrábějí z prvotřídních surovin. Dokonalým technologickým zpracováním vstupních surovin, promícháním výrobní směsi a náročným ošetřováním během zrání vzniká pevná krytina přesného tvaru s vysokou únosností. Právě díky vysoké pevnosti lze vyrábět střešní tašky větších rozměrů, což se projeví nejen v nižší ceně, ale také v menším zatížení střešní konstrukce.

Střešní systém šitý na míru

Střešní krytina KM Beta je elegantní a přitom vysoce účelná. Lze ji použít i na střechy se sklonem již od 12° až do 90°. Kromě technických vlastností vyniká vysoce estetickým vzhledem a širokými možnostmi barevného provedení a povrchové úpravy. Pro všechny typy střešních tašek KM Beta je samozřejmostí 30letá záruka. Více o střešním systému KM Beta na www.kmbeta.cz.

 
 
Reklama