Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvání na šestnáctý ročník mezinárodního odborného veletrhu Aqua-therm Praha

Vážení vystavovatelé,
dovolte mi, abych Vás pozval k účasti na šestnáctém ročníku mezinárodního veletrhu AQUA-THERM Praha. Letos proběhne od 24. do 28. listopadu opět na výstavišti PVA Letňany, které je v současnosti nejlépe vybaveným pražským veletržním areálem s dostatečnou kapacitou. Jak se ukázalo při přípravě loňského ročníku, kdy musel být veletrh s ohledem na požár levého křídla Průmyslového paláce na Výstavišti v Holešovicích během krátké doby přesunut do Letňan, výstavní areál PVA vyhovuje jak vystavovatelům, tak návštěvníkům.

Výstaviště umožňuje snazší přístup pro montáž a demontáž expozic, stejně dobrou pozici v hale pro všechny zúčastněné i snazší dostupnost z centra Prahy. Stanice metra Letňany leží ve vzdálenosti pěti minut pěšky od areálu a přímé napojení na dálniční okruh kolem Prahy dává zapomenout zácpám v jejím středu.

Nové místo konání v loňském roce neodradilo vystavovatele ani návštěvníky, kterých přišel stejný počet jako rok předtím. Pevně věřím, že tomu tak bude i letos. Databáze lidí s přímým zájem o výrobky a služby z oblasti technického zařízení budov, které formou direct mailu každý rok oslovujeme, čítá již více než 35 tisíc adres.

Věřím, že Vás letos na největší výstavní akci v oboru přivítáme a přeji Vám na veletrhu AQUA-THERM Praha jen obchodně úspěšné dny.

Ing. František Kočí
ředitel Progres Partners Advertising, spol. s r. o.

 
 
Reklama