Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

UNIGEO a.s. představí na WATENVI komplexní nabídku činností

Oborově největší výstavní projekt ve střední a východní Evropě - Mezinárodní vodohospodářský a ekologický veletrh WATENVI - tvoří Mezinárodní vodohospodářská výstava VOD-KA, kterou pořádá SOVAK ČR, a Mezinárodní veletrh techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí ENVIBRNO.

Uskuteční se v obvyklém jarním termínu od 26. do 28. května a bude se konat již popatnácté. Zvýrazněnými tématy budou obory "Vodohospodářství", "Zpracování a využití odpadu" a "Environmentální technologie".

Akciová společnost UNIGEO patří mezi tradiční vystavovatele. Na WATENVI 2009 bude prezentovat komplexní nabídku činností v oblasti hydrogeologie, hydrologie a ochrany ŽP (provádění geologicko-průzkumných prací, sanací starých ekologických zátěží, vyhledávání, ověřování a zajišťování zdrojů podzemních vod, monitoringů kvality podzemních povrchových vod včetně provozu akreditovaných analytických laboratoří, konzultační, expertní a posudková činnost včetně zpracovávání analýz ekologických rizik). Předváděný sortiment doplní technické ukázky řešení zdrojů pro tepelná čerpadla hlubokými vrty i uvedení aktivit v zahraničí v oblasti geologicko-průzkumných prací. Součástí presentace budou mj. nové referenční akce.

"Pokračujeme v tradici naší účasti na základě vyhodnocených úspěšných předchozích ročníků. Protože WATENVI je změnou názvu pokračovatelem výstav VODOVODY-KANALIZACE a ENVIBRNO, kterých jsme se pravidelně úspěšně zúčastňovali, věříme, že i nová forma veletrhů bude pro nás přínosná, tak jako předchozí ročníky. Naše účast je dána potřebami presentace naší společnosti, která v řešení svých odborných činností patří ke špičkovým pracovištím v ČR a kolektiv pracovníků svými výsledky napomáhá k úspěšnému rozvoji tradičních geologických disciplín pro oblasti problematiky ochrany ŽP, vodárenství a inženýrské výstavby. Veletrh dává možnost presentovat naše komplexní činnosti a úspěchy v nich před odbornou i laickou návštěvnickou veřejností, skýtá možnosti navázat či prohloubit partnerství případně kooperace i s dalšími vystavovateli nebo s novými návštěvníky dohodnout další kontakty a jednání při řešení jejich problémů, které my dokážeme svými odbornými i technickými kapacitami vyřešit," uvedl Ing. Dan Köhler, ředitel Divize geologie a ŽP UNIGEO a.s.

Jak se připravit na veletrh

Přestože do zahájení WATENVI zbývá ještě několik měsíců, řada tradičních vystavovatelů má již o účasti na novém ročníku jasno. Pokud se některé firmy teprve rozhodují, právě těm je určena "kuchařka" pod názvem Jak se připravit na WATENVI, kterou najdete na www.watenvi.cz. Obsahuje užitečné informace pro vystavovatele nejen o samotném veletrhu, ale i soubor kroků souvisejících s přípravou firmy na veletrh. Jedním z nich, pokud se rozhodujete o účasti na tomto projektu, je vědět proč a čeho chcete vaší prezentací dosáhnout a tomu uzpůsobit velikost a rozměry vašeho stánku.

Nadcházející ročník nabídne opět vysoký standard služeb v podobě moderního veletržního areálu, komplexního výstavářského servisu, každoročně vysoké návštěvnosti a garantované odborné úrovně doprovodných programů, stejně jako mediální komunikace nejen v ČR, ale i v zahraničí. Nově vystavující firmy mohou využít balíčku služeb START, který jim přinese hned několik výhod - minimální administrativní náročnost, zvýšenou marketingovou podporu jejich účasti, podporu formou firemních pozvánek a dalších benefitů.


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...