Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Postřehy z veletrhu AQUA-THERM Praha 2008

Ve dnech 25. - 29. 11. 2008 proběhl jubilejní 15. ročník Mezinárodního odborného veletrhu vytápění, ventilace, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky AQUA-THERM Praha.

Skončil jubilejní 15. ročník mezinárodního veletrhu Aqua-therm Praha, který zůstane v paměti jako ten první, který se konal mimo požárem zničený Průmyslový palác. Pražský veletržní areál v Letňanech nabídl zázemí moderních výstavních hal, snadnou dostupnost metrem a možnost bezproblémového parkování. První odezvy během veletrhu svědčily o tom, že se pořadatelům nelehký úkol krizového přesunu veletrhu podařil.


Součástí našeho stánku v hale 4 byla i redakce, kde se připravovalo on-line zpravodajství na web a press servis pro novináře a další návštěvníky veletrhu. TZB-info se i v letošním roce podílelo na přípravě oficiálního doprovodného programu - konference TZB-2008, která se konala po všechny veletržní dny v přednáškovém sále haly 7.


Návštěvníci ocenili i dobrou nabídku restaurace a café baru.


Aqua-therm zaplnil celkem 5 výstavních hal. Řada stánků ač s novinkami a v novém designu, ale přeci jen svou tradiční podobou i umístěním evokovala prostředí holešovického Výstaviště. Na celkové zhodnocení tohoto přelomového ročníku je ještě brzy, ale je třeba říci, že návštěvnost odpovídala tradičnímu významu veletrhu. Dojmy budou letos doznívat určitě déle než jiné roky a budou předmětem mnohých diskusí ve firmách, které se letos zúčastnily i v těch, kteří letošní ročník vynechaly. Lakmusovým papírkem úspěšného přesunu do nového působiště však bude až příští, již 16. ročník veletrhu, který se bude konat opět v Letňanech.


GRUNDFOS s.r.o.

THERMONA, spol. s r.o.

ŽDB GROUP a.s.


ROBUR, s.r.o.

REMS Česká republika s.r.o.

REGULUS spol. s r.o.


Lersen CZ s. r. o.

Vogel & Noot

FENIX Trading spol. s r.o.


NIBE Heating

KLIMA - CLASSIC, s. r. o.

Swegon s.r.o.


JAGA N.V. - organizační složka

STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

Siemens s.r.o.


WAVIN Ekoplastik s.r.o.

TATRAMAT

ATMOS, JAROSLAV CANKAŘ a SYN


Baxi Heating (Czech republic) s.r.o.

Hoval CZ s.r.o.

TOP CENTRUM - Jaroslav Novák


Pražská energetika, a.s.

Brilon CZ s.r.o.

URIMAT


EKOEFEKT a.s.

IVAR CS, s.r.o.

MUT International s.r.o.


Pipelife Czech s.r.o.

HOTJET CZ, s. r. o.

REMAK, a. s.


KSB - PUMPY + ARMATURY s.r.o., koncern

Daikin Airconditioning

C.I.C. Jan HŘEBEC s.r.o.



Příští veletrh AQUA-THERM se bude konat 24. - 28. 11. 2009 v PVA Letňany.


 
 
Reklama