Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhodnocení soutěže Zlatý@TZB-info 2008

V úterý, 25.11.2008 byly slavnostně vyhlášeny výsledky soutěže o nejlepší firemní internetové stránky z oboru TZB, stavebnictví a úspor energie, kterou pořádá internetový portál TZB-info již od roku 2002. Vyhlášení proběhlo již tradičně na veletrhu Aqua-therm Praha.

V roce 2008 se do soutěže přihlásilo 25 firemních webů, z nichž byly vyhlášeny první 3 s největším počtem hlasů. I tento rok se soutěž těšila velkému zájmu čtenářů, důkazem toho je vysoká návštěvnost článku a také velký počet hlasů, které weby obdržely.

Na třetím místě se umístil web, který v této soutěži překvapil již v loňském roce, kdy skončil na druhém místě - www.lite-smesi.cz společnosti Českomoravský beton, a.s. Ocenění převzal zástupce společnosti, produktový manažer Ing. Jan Veselý, později, ale i tak ho úspěch a zájem čtenářů TZB-info o jejich web velmi potěšil.

Na druhém místě se umístil web www.schiedel.cz společnosti Schiedel, a.s.
Pohár a diplom za druhé místo přebíral vedoucí technického oddělení Ing. Jiří Vrba, který řekl, že si tohoto zájmu velmi cení. "Od našich zákazníků se dovídáme, že naše webové stránky jsou spíše portálem než klasickým firemním webem. Obsahují nejen sortiment, ale celou řadu dalších informací a pomůcek."

Nejvíce hlasů získal web www.quantumas.cz společnosti QUANTUM, a.s.
Ocenění přebíral pan Jaromír Flössler, zástupce obchodního oddělení firmy, který o webu společnosti řekl: "S webovými stránkami jsem začal já osobně a dodnes je tvoříme vlastními silami. Je pravda, že nyní již na mnohem profesionálnější úrovni. O to více nás ocenění těší."


Vyhlášení výsledků uváděla obchodní ředitelka TZB-info Ing.Dagmar Kopačková, předávání ocenění se zúčastnil rovněž zástupce pořadatele veletrhu - Mgr.Michal Drážďanský (zcela vpravo) a za redakci TZB-info Bc.Pavel Mazura
 
Ing. Jiří Vrba převzal diplom a pohár za 2. místo v soutěži


 

Jaromír Flössler ze společnosti QUANTUM, a.s. přebírá ceny za 1. místo


Oceněným gratulujeme a zároveň děkujeme všem ostatním zúčastněným i čtenářům, kteří hlasovali.
A ještě jedna dobrá zpráva na závěr - další příležitost pro jiné weby bude opět příští rok na podzim.

 
 
Reklama