Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dnes začíná veletrh Aqua-therm Praha, tentokrát v Letňanech

Dnes začal patnáctý jubilejní veletrh Aqua-therm Praha, který se letos kvůli neštěstí, které postihlo Průmyslový palác, koná v Pražském veletržním areálu v Letňanech.

Vážení návštěvníci a vystavovatelé,
především mi dovolte, abych vám všem upřímně poděkoval za podporu, kterou jste vyjádřili Aqua-thermu Praha svou letošní účastí. Tento ročník veletrhu měl probíhat v duchu oslav patnáctého jubilea. Namísto toho se musel po tragickém požáru Průmyslového paláce na výstavišti v Holešovicích přestěhovat během měsíce a půl do nové lokality. Holešovické výstaviště se nám neopouštělo s lehkým srdcem, protože jeho genius loci je nezaměnitelný.

Se zkázou levého křídla Průmyslového paláce však vzala za své i možnost uspořádat v těchto prostorách akci velikosti a kvality jakou představuje Aqua-therm Praha. A udržení kvality na jakou jste byli posledních čtrnáct let zvyklí, pro nás bylo prvořadým cílem. Věřím, že výstaviště v Letňanech vaše očekávání nezklame, stejně jako nezklamalo nás, když jsme zde letos na podzim organizovali mezinárodní výstavu Future Soldier 2008.

Zázemí moderních výstavních hal a především snadná dostupnost metrem a možnost bezproblémového parkování dělají z PVA veletržní areál schopný konkurovat zavedeným prostorám v Brně, Vídni nebo Poznani. Věřím, že pro vás bude letošní účast na veletrhu Aqua-therm Praha přínosná a těším se na shledanou na Aqua-thermu Praha 2009.

Ing. František Kočí
ředitel Progres Partners Advertising



 
 
Reklama