Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aktuální novinky společnosti BOKI

Tak jako každoročně i letošní 15. ročník veletrhu AQUA-THERM PRAHA 2008 bude ve znamení novinek. Nejen nové prostředí výstaviště v Letňanech, nýbrž především novinky z oboru budou hlavním námětem této výstavy.

Výrobky společnosti BOKI a.s. budou na výstavě prezentovány zprostředkovaně prostřednictvím jednoho ze zákazníků, kterým je velkoobchod WÄRME spol. s r.o. Protože na výstavě nelze prezentovat všechny aktuální novinky, přinášíme jejich stručný přehled zde.

BOKI HABITAT

Novinkou letošního roku je nástěnné provedení konvektorů skupiny OnFloor s označením FLAT. Konvektor tvoří kompaktní opláštění, lamelový výměník a hliníková podélná mřížka. Ucelená typová řada konvektorů FLAT obsahuje 13 délek, 7 výšek a 3 hloubky. První dodávky již byly uskutečněny v projektech Obchodní centrum Trianon Praha a bytové domy Zelené Město Praha.

BOKI DESIGN

Novým výrobkem doplňujícím stávající řadu designových otopných těles Image, Trend, Magic, Style a Smart je „tak trochu jiný radiátor“ s označením LINE. Na rozdíl od dominujícího vertikálního rozměru stávajících designových těles u LINE dominuje rozměr horizontální, který tak tělesu dává charakter klasického podokenního otopného tělesa. Design svislých trubek ve tvaru písmene D zůstal zachován.

BOKI ELECTRIC

BOKI ELECTRIC představuje nový výrobkový segment a zahrnuje celou skupinu výrobků využívajících elektrickou energie jako primární zdroj vytápění. Skupinu tvoří otopná trubková tělesa lakovaná i v provedení chrom, s různými designy provedení, vhodná do koupelen, designová otopná tělesa ve třech různých typových provedeních, určená pro chodby, haly, zádveří a pohledově náročné interiéry, hliníkové článkové radiátory s vnitřní šamotovou vložkou a infra sálavé panely ve třech odlišných provedeních vhodné do všech obývaných prostor. Součástí všech výrobků je termostatická regulace, vyšší variantou regulace je prostorový termostat s týdenním programem, případně bezdrátová regulace tepelného výkonu.

BOKI INDUSTRY

V duchu strategie rozšiřování výrobkového portfolia společnosti další novinkou letošní topné sezóny je obohacení průmyslových teplovzdušných jednotek o variantu s plynovým ohřevem. Sortiment výrobků zahrnuje jak stacionární jednotky BKA a BKE s výkonovým rozsahem do 1.000 kW, tak i nástěnné teplovzdušné nebo podstropní jednotky RAPID, KONDENZA a PLUS pro cirkulační nebo i větrací provoz s výkonovým rozsahem do 100 kW. Jednotky jsou osazeny hořáky ON-OFF, případně hořáky modulačními, k dispozici je i varianta s kondenzačním spalováním.

Tento stručný přehled aktuálních novinek nemůže postihnout veškeré důležité informace. Podrobnější a ucelenější přehled je k dispozici na webových stranách společnosti www.bokigroup.cz, případně rádi poskytneme technický servis a odpovědi na dotazy na kontaktech techinfo@bokigroup.cz, nabidka@bokigroup.cz nebo prodej@bokigroup.cz.