Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

S-pointer: přesně nastavený proud vody

Nastavitelný perlátor s-pointer zabraňuje tomu, aby se z umyvadla stala sprcha

Patří to k malým katastrofám u umyvadla: po umytí rukou zjistíte, že máte umáčenou sukni, či kalhoty. Jak trapné! A důvod? Dochází k tomu puštěním špatně nastaveného nebo k umyvadlu se nehodícího vodovodního ventilu.

Kludi má ve svém programu perlátor, který zabrání těmto mokrým nehodám. s-pointer umožňuje nastavení úhlu proudu vody. Technika je skrytá ve výtoku, takže křivky baterie nejsou ničím narušeny.

S-pointer nasměruje proud vody přesně tam, kde je ho potřeba. S rozsahem úhlu deset stupňů každým směrem lze s-pointer snadno, bez použití nářadí, přizpůsobit nejrůznějším typům umyvadel. Technika zvyšuje komfort, snižuje náklady za čištění (a také náklady za úklid v koupelně) a usměrní úhel proudu i při plném průtoku.


Odborníci na armatury počítají také s možností uplatněním v hotelech nebo v jiných komerčních prostorách, kde každá kapka nazmar znamená peníze a kde se s-pointer skutečně vyplatí. Série Amphora, new waves, Kidó, Kludi Mx, Objekta-Mix new,Zenta a také novinka Q-BEO obsahují s-pointer.

S-pointer - nastavitelný perlátor od Kludi
Nákupní místo: obchody se sanitárními výrobky a odborní řemeslníci

 
 
Reklama