Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Flexibilní podomítkový box pro možnost jakéhokoli zabudování

Jednodílný systém pro podomítkové armatury: Flexx.Boxx

Montáž podomítkových armatur do vany nebo sprchy je tradičně spojována s náročností. Je zde tvrdá zeď - často v případě starých staveb - a proto je potřeba zabudovat stejně tvrdou armaturu.

Specialista na armatury Kludi kráčí se svým produktem Flexx.Boxx novou cestou a dává trupu armatury flexibilní obal z elastomeru. Kludi sází na gumu - místo na pily a pilníky nebo podkládání a nastavování.

Flexibilní stavební díl současně nabízí celou řadu předností. Obal z elastomeru se jednoduše zastřihne tak, aby vyhovoval jakémukoli zabudování (na stěně nebo ve stěně, na vlhké nebo suché stavbě). Elastický materiál má své přednosti i na neopracované stěně: kruhový centrální záhyb na patce Flexx. Boxxu vyvažuje nerovnosti. Současně je gumový stavební prvek vodotěsný, nepropouští kondenzovanou vodu a perfektně tlumí zvuk.

Ve Flexx.Boxxu je baterie předem namontována. Přesto není výměna systému z obvyklé baterie za termostatickou baterii ani po zabudování žádným problémem. Stačí povolit pár dobře přístupných šroubků a upevnit jiný typ armatury.

Kompletně sestavená baterie má ale i jiné výhody: funkce a nepropustnost armatury jsou prověřovány již při výrobě; Kludi přebírá záruky za kompletnost. U systémů složených z jednotlivých komponentů leží zodpovědnost na straně zpracovatele, který sestavuje základní a hotové sady.

Flexx.Boxx je již kompletně připraven k montáži a přikryt ochranným víkem je dopraven na místo stavby. Čtyřmi šroubky je gumová patka připevněna ke stěně. Čtyři gumou podložené výstupy z Flexx-Boxxu umožňují jednoduché připojení na vodovodní systém. Hrdlo se nakonec jednoduše zalepí základním zdivem. Po dokončení obkladačských prací se připevní růžice a úchyty.

Kludi Flexx.Boxx - Podomítkový montážní systém s elastomerovým obalem
Nákupní místo: obchody se sanitárním zbožím a odborní řemeslníci

 
 
Reklama