Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh Aqua-therm Praha nově v PVA Letňany

Vážení vystavovatelé,
asi již není nutné zmiňovat, že minulý čtvrtek shořelo levé křídlo Průmyslového paláce holešovického výstaviště. Tato tragická událost nás silně zasáhla nejen v rovině lidské, ale i s nadcházejícím konáním se veletrhu AQUA-THERM Praha 2008. Události posledních dní byly velmi vyčerpávající pro všechny zúčastněné strany. Bohužel nejsme schopni zajistit adekvátní náhradu za zničenou část Průmyslového paláce.

Z důvodu nutnosti dostát všem závazkům k Vám vystavovatelům a zachovat dobrou pověst veletrhu, jsme nuceni přesunout veletrh Aqua-therm Praha do Pražského výstavního areálu v Letňanech. Tento krok jsme v posledních dnech intenzivně konzultovali s většinou našich odborných partnerů a klíčových klientů a setkali jsme se s obrovskou podporou, za což velice děkujeme. Minulý týden jsme shodou okolností organizovali v PVA Letňany výstavu FUTURE SOLDIER CZECH REPUBLIC 2008 a ověřili jsme si, že tento výstavní komplex je na velmi dobré úrovni, jak prostředím výstavních hal, tak i ze strany poskytovaného servisu. Haly odpovídají evropským standardům a oproti holešovickému výstavišti jsou konstrukčně a servisně identické.

Kladem PVA Letňany je také výborná dopravní dostupnost jak metrem, jehož stanice ústí 400 m od vstupní brány výstaviště, tak i po silničních komunikacích ze všech směrů. Současně s tímto výstaviště poskytuje parkovací místa uvnitř areálu pro vystavovatele a přilehlá parkoviště pro návštěvníky v dostatečné míře. Proto bychom rádi zdůraznili, že se nejedná o provizorní řešení, ale o organizaci veletrhu ve velmi dobrých podmínkách. Pozitivní zprávou zároveň je, že nejsme nuceni měnit data vlastního konání veletrhu, montáže i demontáže a samozřejmě uděláme vše pro zachování rozměrů, typů a logiky umístění Vašich expozic, a to i včetně stávajících čísel Vašich expozic. Podrobnosti k Vašemu umístění zpracujeme v době několika dnů a okamžitě Vás budeme informovat.

Víme, že nás čeká spousta práce, abychom Vám byli schopni maximálně vyhovět, ale pevně věříme, že našemu předsevzetí dostojíme a že se můžeme spolehnout na Vaše pochopení.

Zároveň si Vás dovolujeme upozornit, že intenzivní návštěvnická kampaň je na svém začátku a bude již cílena směrem na PVA Letňany. Veškeré smluvní inzeráty v odborných periodikách budou již obsahovat informace o změně místa konání veletrhu. Proto si dovolujeme potvrdit, že návštěvnost pokryjeme ve stejné míře jako v minulých letech a vzhledem k již zprovozněné stanici metra Letňany i v míře mnohem větší.

Děkujeme Vám za Vaši spolupráci a pochopení.

za organizátora veletrhu
Progres Partners Advertising, spol. s r.o.

 
 
Reklama