Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhlášení 2. ročníku středoškolské soutěže Můj rodinný dům

Centrum pro podporu počítačové grafiky CEGRA a společnost Schiedel, a. s. vyhlašují 2. Ročník středoškolské soutěže pro studenty pracující s technologií CAD Můj rodinný dům - Jak si dnes představuji svůj rodinný dům.

Přihlásit můžete projekt rodinného domu vytvořený s použitím moderních CAD technologií. Návrh by měl zohledňovat kromě architektonické koncepce a konstrukčního řešení aktuální trendy ve vytápění rodinných domů, měl by být šetrný vůči životnímu prostředí a zajistit uživateli nezávislost na jednom druhu paliva a na změnách cen a dostupnosti energií v budoucnu.


Soutěž je vyhlášená s novým školním rokem v září 2008 a vítězové budou oznámeni v dubnu 2009 na IBF v Brně.

CENY PRO VÍTĚZE SOUTĚŽE:

1. místo - 15 000 Kč
2. místo - 9 000 Kč
3. místo - 6 000 Kč

Cena čeká i na vedoucí oceněných projektů.

Písemné přihlášky zasílejte nejpozději do 30. 11. 2008 na adresu: Schiedel, a.s., Horoušanská 286, 250 81 Nehvizdy. Na obálku uveďte heslo "Soutěž". Více informací včetně soutěžních podmínek a přihlášky naleznete na www.schiedel.cz nebo www.cegra.cz.

Leták ke stažení ZDE.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...