Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vekra na FOR ARCH 2008

Účastníci největšího mezinárodního stavebního veletrhu v Čechách se mohou ve dnech 23. až 27. září 2008 těšit na stánek české jedničky Vekra. Vekra se tradičního a známého veletrhu účastní po tříleté odmlce a rozhodně má co nabídnout. Přijďte se podívat na novinky z nabídky rámových profilů, stánek Vekra má číslo 11 a naleznete jej v hale číslo 3, sektoru A.

Vekra představuje vyspělé okenní systémy

Společnost Vekra uvádí na tuzemský trh nové a technologicky vyspělé rámové profily Vekra Classic, Vekra Technic, Vekra Efect a Vekra Premium. Vekra je jedničkou mezi českými výrobci otvorových výplní s důrazem na výrobu plastových, dřevěných a hliníkových okenních systémů.

Společnost Vekra opět naplňuje nejmodernější požadavky svých zákazníků a přináší rámové profily s vysokými izolačními hodnotami, které snižují náklady na vytápění domu nebo bytu. Nové profily Vekra trvale zajišťují vynikající statické vlastnosti oken a jejich tvarovou stálost a jsou zvýšeně odolná proti násilnému vytržení kování.

Vekra Premium: dokonalá úspora energie

Hledáte vysoce kvalitní, bezpečná a energeticky co nejúspornější okna, mercedes mezi okenními systémy? Pak je tu Vekra Premium: šestikomorový systém s izolační vložkou a stavební hloubkou 90 mm znásobuje izolační vlastnosti oken a naplňuje tak nejvyšší standardy pro úsporu energií (součinitel prostupu tepla rámem U? činí pouhých 1,0 W/m2K a předčí tak normu o sedm desetin). Okna současně plní hygienické požadavky na minimální vnitřní povrchovou teplotu, a proto se na nich nesráží vlhkost mající za následek růst plísní. Tři těsnící roviny, jejichž součástí je nadstandardní středové těsnění, zajišťují vyšší akustickou izolaci a těsnost oken před chladem, průvanem a vlhkostí. Díky speciálně tvarovaným ocelovým výztuhám dosahují profily Vekra Premium vynikajících statických vlastností a tvarové stálosti. Vekra Premium také umí zhatit práci zlodějům: kování je vysoce odolné proti násilnému vytržení, protože jeho části jsou přišroubovány k ocelové výztuze rámu nebo přes více stěn profilu. Již v základní sadě obsahuje bezpečnostní uzávěr. Vekra Premium se osazují izolačními trojskly (součinitel prostupu tepla trojsklem Ug činí 0,7 W/m2K). Hodí se do budov s velmi nízkou energetickou náročností a jsou k dostání v široké škále barevných odstínů v imitaci dřeva a v pastelových barvách. Cena tohoto systému je zhruba o 20 % vyšší než u základní sady Vekra Classic, představuje však to nejkvalitnější řešení na trhu, které se majitelům nemovitosti odvděčí skutečnou spolehlivostí.


Vekra Technic: klasika nové generace

Vekra Technic je konstrukčně propracovanější variantou základních rámových profilů, vyznačuje se třemi rovinami těsnění, které ještě více zlepšují tepelně a zvukově izolační vlastnosti výrobku. Disponuje dokonalou těsností proti hnanému dešti a hodí se proto všude tam, kde příroda ukazuje svou drsnější tvář. Vekra Technic se opět může pochlubit vysokými izolačními hodnotami, které lze ještě vylepšit použitím izolačního trojskla.

Všechny výrobky Vekra mají nadstandardní jmenovitou tloušťku pohledových stěn profilů tři milimetry, čímž se řadí do nejvyšší třídy A podle evropské normy EN12608 . Vekra Technic si tak co do stability a bezpečnosti nezadá s Vekra Premium. Patří mezi nejoblíbenější systémy například v sousedním Rakousku.


Vekra Efect: kvalita s atraktivním designem

Doménou tohoto výrobku jsou exkluzivní a atraktivní tvary, vyvážené proporce a dynamická optika. Tvar křídlového profilu je výrazně zaoblený. Vekra Efect nabízí dlouhou životnost, výbornou stabilitu a vynikající odolnost proti povětrnostním vlivům včetně hnaného deště. Ačkoli má Vekra Efekt designové tvary, zůstává profilem jednoduchým a snadným pro údržbu. Dobrou zprávou je, že tuto netradiční novinku lze pořídit jen o něco málo dráž než klasický systém.

Vekra Classic: přizpůsobí se Vám

Tento systém klasických tvarů s lehce zaoblenými hranami vyniká svou praktičností. Hodí se do panelových i rodinných domů a je obzvláště snadno udržovatelný díky homogennímu povrchu a plošně zarovnaným zasklívacím lištám. Pětikomorový profil se základní konstrukční hloubkou 70 mm zajišťuje vysoké izolační hodnoty. Tvarované ocelové výztuhy garantují výborné statické vlastnosti a také u Vekra Classic se počítá s bezpečnostními body, které minimalizují riziko úspěšného vloupání.

Vekra Classic Vás potěší příznivou cenou, spolehlivostí a dlouhou životností.


VEKRA OPĚT NA FORARCH!

Účastníci největšího stavebního veletrhu v Čechách se mohou těšit na stánek české jedničky Vekra. Vekra se tradičního a známého veletrhu účastní po tříleté odmlce a rozhodně má co nabídnout.

 
 
Reklama