Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová série keramiky a nábytku KOLO Rekord

Nová řada Rekord je vhodná pro malé ale i větší koupelny. Nábytek dokonale ladí s tvarem keramiky a tvar dvířek umožňuje pohodlnější přístup do skříněk. Náklady na vybavení standardní koupelny umyvadlem a závěsným klozetem Rekord značky KOLO činí kolem 3.200 Kč vč. DPH.

Od 1.4.2008 byl zahájen prodej nejnovější řady sanitární keramiky a koupelnového nábytku KOLO Rekord. Rekord přináší do koupelny svěžest, originalitu a moderní ráz. Jednoduchý a univerzální styl zaručuje mnohostranné využití, atraktivní cena dává všem možnost si Rekord pořídit.

Hluboké umyvadlo s moderním, zakulaceným tvarem je pohodlné pro mytí, široká plocha kolem baterie je praktickým místem pro toaletní potřeby. Lehce, dovnitř zkosené okraje umyvadel zabraňují usazování vody s nečistotami a tím přispívají k jejich snadnému čištění. Umyvadla lze instalovat s polosloupem nebo skříňkou pod umyvadlo.

 

Sérii doplňují závěsné a kombinační klozety, působící kvalitním a stabilním dojmem. Dokonale ladí s klozetovými sedátky, která jsou na přání k dodání s automatickým pozvolným sklápěním.

Velký výběr umyvadel v šířce 40, 50, 55, 60 cm a nábytková umyvadla v šířce 50 a 60 cm dávají možnost využít novou řadu Rekord k vybavení malé ale i větší koupelny. Kombinace keramiky s koupelnovými skříňkami dovoluje udržet pořádek v koupelně a zároveň zvyšuje její estetickou úroveň. Zakulacené hrany dvířek dokonale ladí s tvarem keramiky. Zajímavý tvar dvířek umožňuje pohodlnější přístup do vnitřku skříněk.

Do prostorných skříněk se vejdou veškeré koupelnové potřeby. K bočním nízkým i vysokým skříňkám lze dodat koš na prádlo. Zrcadlo nad umyvadlem má praktickou odkládací poličku, na přání je dodáváno s halogenovým osvětlením. Leskle bílé lakované jsou vysoce odolné a snadno udržovatelné, korpus je na přání v matném bílém provedení nebo v odstínu kanadského javoru. Materiály odolné proti vlhkosti, z nichž je nábytek vyroben, a vysoce kvalitní kování jsou zárukou jeho dlouhodobého používání.

Důležitým argumentem, který svědčí ve prospěch koupelnového vybavení Rekord, je nejen estetičnost a vysoká kvalita provedení, ale také přijatelná cena. Náklady na vybavení standardní koupelny umyvadlem a závěsným klozetem Rekord značky KOLO činí kolem 3.200 Kč vč. DPH.

 

Řada Rekord je také tím nejlepším řešením pro malé koupelny, vždyť umyvadla v šířce 50 a 55 cm mají od zdi k přednímu okraji jen 41 cm! Rovněž závěsný klozet s délkou 52 cm a kombinační klozet s délkou jen 62 cm lze velmi dobře uplatnit v malých prostorách. Zcela jistě v každé koupelně je pod umyvadlem místo na spodní skříňku pod umyvadlo, poskytující potřebný úložný prostor. Na keramiku řady Rekord se vztahuje sedmiletá záruční lhůta, na nábytek pětiletá.

Výrobky Rekord jsou dostupné u všech významných odborných velkoobchodů. Doporučujeme je kombinovat se sprchovými kouty FRESH, pravoúhlými vanami PRIMO nebo asymetrickou vanou NEO PLUS.

Další informace můžete získat na www.sanitec.cz nebo na adrese: SANITEC, s.r.o., Komenského 2501, 390 02 Tábor, Tel 381 254 907, Fax 381 254 908, E-mail: info@sanitec.cz, www.sanitec.cz.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.