Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sanace plísní a sterilizace vzduchu

redstone® SUS odstraňovač plísní a spor rychle likviduje mycely a spory, deaktivuje mnoho mykotoxinů a alergenů a konzervuje přírodní ovocnou kyselinou. Snadná aplikace, není nebezpečná látka, zbytky produktu se odpaří.

Správná řešení

Nezáleží na tom, z jakého důvodu se plísně a spory v budově usídlily, musí opět pryč. Firma redstone nabízí několik systémů, pomocí kterých se plísní a spor rychle, účinně a ekologicky zbavíte - SUS odstraňovač plísní a spor, ASN aerosol proti sporám a WOS odstraňovač. Tyto produkty lze doporučit jako počáteční, doprovodná nebo preventivní opatření při sanaci.

redstone® SUS odstraňovač plísní a spor - řeší problém plísní díky hloubkovému účinku

Zatuchlý zápach, barevné skvrny na stěnách a zařízení místností jsou známkami velkého nebezpečí - napadení plísní. Typické plísňové porosty (mycely) obsadí jakýkoli druh vlhkého podkladu. Jejich stopy jsou zřejmé všude; na papíru, dřevu, skle, plastech, kameni nebo kovu. Naproti tomu spory, základní struktury plísní, jsou sice neviditelné, avšak přesto všudypřítomné a o to více nebezpečné. Disponují prokazatelně vysokým potenciálem ohrožujícím zdraví. Jde o problém milionů bytů a místností; v neposlední řadě i proto, že běžné, většinou chemické protiplísňové prostředky, nevykazují z dlouhodobého hlediska žádné účinky. redstone SUS odstraňuje plísně i spory.

Nastříkat, počkat, umýt a je hotovo. Plíseň je pryč a ještě je vydezinfikováno!

SUS je nově vyvinutá kombinace účinných látek redstone, která likviduje mycely i spory na površích všeho druhu a včetně důkladné dezinfekce. Aplikuje se v neředěném množství jednoduše pomocí ručního rozprašovače. U běžně se vyskytujících koncentrací plísní a spor je potřeba 20 minut, aby se dostavil kýžený výsledek: plísně (mycely a spory) jsou zničeny, a dokonce je deaktivováno mnoho bakterií, mykotoxinů a alergenů. V případě velké koncentrace plísní a spor je potřeba ke spolehlivému účinku až 2 hodiny.

Všestranné použití

Díky zdravotní nezávadnosti lze SUS použít ve všech budovách, resp. pracovních oblastech, v bytech, podnikových místnostech, v průmyslu a dokonce i v potravinářství.

Žádnou chemii, prosím!

SUS působí cíleně, ničí pouze mycely (plísně) a spory (zárodky). Z hlediska způsobu řešení problému a zdraví člověka je SUS bezchybná. Doposud běžný způsob - útok zvenčí agresivními látkami, např. na bázi chlóru, je samozřejmě podstatně riskantnější. Nebezpečí totiž v takovém případě nehrozí pouze sporám, nýbrž všemu, co je bezprostředně vystaveno takovému chemickému obušku. Například člověku...

SUS je správné řešení - přehled výhod

  • rychlá likvidace mycel a spor
  • deaktivace mnoha mykotoxinů a alergenů
  • konzervace přírodní ovocnou kyselinou
  • snadná aplikace
  • nízká spotřeba (cca 100-150 ml účinné látky na m2)
  • není to nebezpečná látka, bez povinnosti označení nebezpečnosti na obalu výrobku
  • zbytky produktu se během několika hodin úplně odpaří

Pozor!

Před použitím SUS je nutno zjistit samotné příčiny vzniku plísně a existence spor. Použití ASN podporuje likvidaci plísní, avšak v žádném případě nenahrazuje odstranění příčin vzniku plísní. Kontaminovaný materiál je nutno likvidovat.

 
 
Reklama