Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

"Chlapský bonus od KORADO" - AKCE pro montážní firmy

Nakupte 10 ks otopných těles značky KORADO a získejte 5 litrů piva ve vlastním soudku! Akce platí pouze pro montážní firmy u všech zúčastněných prodejců KORADO v období od 14. 7. 2008 do 31. 8. 2008 nebo do vydání všech výher, v celkové hodnotě více než 2 milióny Kč.

Pravidla promoční akce "Chlapský bonus od KORADO" - pro montážní firmy

Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který úplně, jasně a závazně stanoví pravidla promoční akce "Chlapský bonus od KORADO", při které lze získat až 10 soudků piva v balení 5 l (dále jen "akce")

Organizátorem akce je:

KORADO, a.s., se sídlem Bří Hubálků 869, 560 02 Česká Třebová,IČ: 25255843, DIČ: CZ25255843
zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 1500 (dále jen "organizátor")

I. Doba a místo konání akce

Akce probíhá v době od 14.7.2008 do 31.8.2008 nebo do vydání všech výher, podle toho, která skutečnost nastane dříve (dále jen "doba konání akce"). Akce se koná ve všech prodejnách zúčastněných prodejců výrobků organizátora na území České republiky, kteří podpisem těchto pravidel vyjádřili svůj souhlas se spoluúčastí na konání akce a jejichž prodejny jsou označeny a / nebo vybaveny plakáty a propagačními materiály vztahujícími se k akci (dále jen "místo konání akce").

Seznam zúčastněných prodejců výrobků organizátora je uveden na jeho webových stránkách (dále jen "prodejci KORADO").

II. Podmínky účasti

  1. Účastníkem akce může být pouze fyzická či právnická osoba - podnikatel, s místem podnikání / se sídlem na území České republiky, která má platné živnostenské oprávnění v oboru "Vodoinstalatérství, topenářství" (dále jen "účastník").
  2. Z akce jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovním nebo obdobném poměru k organizátorovi nebo prodejcům KORADO a osoby v řadě přímé a manželé těchto shora uvedených osob. Účast v akci je dobrovolná.

III. Výhry a podmínky pro jejich získání

  1. Každý účastník akce, který splní podmínky stanovené těmito pravidly, má nárok na získání výhry, kterou je: - soudek o objemu 5 l obsahující pivo zn. Gambrinus 10°
  2. Výhercem se stane každý účastník, který si zakoupí v době a místě konání akce při jednom nákupu alespoň 10-ti otopných těles - radiátorů ze sortimentu organizátora (dále jen "soutěžní výrobky") a současně sdělí zaměstnanci / zástupci prodejce KORADO své jméno a příjmení / obchodní firmu, adresu místa podnikání / sídla, e-mail a IČ za účelem zejména zasílání obchodních sdělení organizátora, nabízení výrobků a služeb organizátora a poskytování informací o konání různých jím pořádaných marketingových akcí.
  3. Účastník se může do akce zapojit opakovaně, maximálně však 10x za dobu konání akce, a to vždy nákupem alespoň 10-ti kusů soutěžních výrobků. Každý nákup je prokazován dokladem o zakoupení soutěžních výrobků - účetním dokladem nebo dodacím listem (dále jen "účtenka") s vyznačeným datem nákupu.

    Výherce akce je povinen si uschovat účtenku prokazující nákup soutěžních výrobků, kterou musí předložit prodejci KORADO při uplatnění nároku na výhru, příp. organizátorovi v případě jakýchkoli pochybností ohledně regulérnosti průběhu akce.

    Výherce je povinen doložit účtenkami tolik nákupů 10-ti kusů soutěžních výrobků, kolik uplatnil nároků na výhru. Účtenka může být z jakéhokoli místa konání akce.
  4. Osoby (fyzické či právnické), nesplňující podmínky účasti v akci nebo jednající v rozporu s pravidly akce, nebudou do akce zařazeny. Pokud se i přes výše uvedené taková osoba stane výhercem v akci např. v důsledku nepravdivých informací, které poskytla, nemá nárok na výhru a výhra jí nebude předána.
  5. Výhra, na kterou vznikne výherci nárok, mu bude předána (po předložení účtenky) v místě konání akce, ve kterém se uskutečnil nákup soutěžních výrobků, a to nejpozději do 16. září 2008. V případě, že výherce nebude schopen účtenku předložit, případně si výhru nepřevezme ve lhůtě stanovené výše, propadá výhra ve prospěch organizátora akce.

IV. Ostatní podmínky

  1. Účastí v akci vyjadřuje účastník svůj souhlas s jejími pravidly a zavazuje se je plně dodržovat.
  2. Výhry v akci není možné vymáhat právní cestou, ani vymáhat jejich plnění v penězích. Veškeré nepřevzaté výhry propadají organizátorovi. Organizátor nese odpovědnost za případně vady výher v souladu s občanským zákoníkem. Nebezpečí škody na věci přechází na výherce okamžikem, kdy mu je výhra předána.
  3. Organizátor si vyhrazuje právo rozhodovat dle svého volného uvážení o všech otázkách týkajících se akce. Organizátor si vyhrazuje právo zkrátit, odložit, přerušit, jakkoli změnit nebo zrušit akci z důvodů hodných zvláštního zřetele.
  4. Výherci udělují, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, svůj souhlas se zpracováním osobních údajů poskytnutých v souvislosti s konáním této akce, a to organizátorovi a prodejcům KORADO, v rozsahu a za účelem vyhodnocení akce a jejího dalšího marketingového využití, zejména se jedná o souhlas s užitím poskytnutého jména, adresy, eventuálně fotografie ve sdělovacích prostředcích a na webových stránkách organizátora a prodejců KORADO, dále k nabízení výrobků a služeb a zasílání informací o marketingových akcích, zahrnující i telefonické kontaktování a zasílání obchodních sdělení prostřednictvím SMS zpráv, e-mailů, jakož i dalších elektronických prostředků, a to po dobu 10 let od udělení souhlasu resp. od odeslání soutěžní SMS.

    Výherce, který poskytl správci osobní údaje, má právo přístupu k osobním údajům a další práva zejména dle § 11 a § 21 zák. č. 101/2000 Sb. Udělení souhlasu je dobrovolné a výherce může tento souhlas kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat. Organizátor oznámí zpracování takto poskytnutých osobních údajů dle §16 zákona č.101/2000 Sb. v platném znění Úřadu pro ochranu osobních údajů se sídlem v Praze v zákonem předepsané formě.
  5. Tato zkrácená pravidla soutěže jsou k dispozici na www.KORADO.cz a zároveň se nacházejí v písemné podobě v sídle organizátora soutěže a v prodejnách zúčastněných prodejců KORADO.

Akce platí pouze pro montážní firmy u všech zúčastněných prodejců KORADO v období od 14. 7. 2008 do 31. 8. 2008 nebo do vydání všech výher, v celkové hodnotě více než 2 milióny Kč.
Info linka (zdarma): 800 111 506, E-mail: info@korado.cz, www.korado.cz

Leták k akci ve formátu PDF ke stažení ZDE.


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...