Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost TECH TRADING představuje software KESA-ALADIN

Naše společnost TECH TRADING spol. s r.o. je obchodním zastoupením německé společnosti KESA na českém trhu a dovolujeme si vám představit software kesa-aladin pro komplexní výpočet komínů a systémů odkouření podle německých a evropských norem.

Software obsahuje charakteristická data spotřebičů a systémů odkouření dostupných na českém ale i zahraničním trhu. Program umí počítat až s 20 zaústěními do jednoho komínu a až s 9 spotřebiči na jednom společném kouřovodu.

S kesa-aladin vypočítáte třívrstvý domovní komín pro olejový kotel stejně tak jednoduše jako komplexní kotelnu s pěti kondenzačními kotli v kaskádovém zapojení. Při výpočtu jsou vždy prověřovány tlakové a teplotní podmínky, které zajišťují správnou funkci a bezproblémový provoz komínu. Program je graficky velmi přehledný, práce s ním je jednoduchá, rychlá a příjemná. Můžete si vybrat z několika světových jazyků, ve kterém chcete software provozovat.


Ukázka z programu KESA-ALADIN

Jelikož se stále mění normy a předpisy, byla zřízena tzv. údržba softwaru a podpora pro zákazníky, se kterou máte kdykoliv k dispozici aktuální verzi programu s aktuálními daty. V rámci údržby softwaru si můžete kdykoliv stáhnou z internetových stránek www.kesa.de informace a novou verzi včetně aktuálních charakteristických dat (spotřebiče, systémy odkouření, omezovače tahu, tlumiče hluku spalin, odsávače kouře atd.) nebo charakteristická data a informace v programu aktualizovat pomocí zabudované funkce LiveUpdate.


Ukázka z programu KESA-ALADIN

Cena software kesa-aladin byla stanovena pro východoevroský trh 5.800 CZK. Poplatek za údržbu softwaru byl stanoven na 45 EUR, účtuje se dvakrát v roce a je fakturován přímo společností KESA. Po uplynutí jednoho roku se může údržba softwaru kdykoliv zrušit.


Ukázka z programu KESA-ALADIN

Zde a na internetových stránkách společnosti TECH TRADING spol. s r.o. (www.techtrading.cz) si můžete stáhnout leták, objednávku a demoverzi programu Kesa-Aladin.

za společnost TECH TRADING, spol. s r.o.
s pozdravem ing. Jaroslav Malůšek

leták
objednávka softwaru
instalace programu Kesa-Aladin

 
 
Reklama