Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Siemens získal výroční cenu Cechu topenářů a instalatérů České republiky

Hodnotitelská komise Cechu topenářů a instalatérů České republiky (CTI ČR) udělila společnosti Siemens Výroční topenářskou cenu za vývoj a výrobu kvalitních regulačních a měřicích systémů pro vytápění, větrání a klimatizaci. Slavnostní vyhlášení a předání ceny se uskutečnilo v úterý 22. dubna v rámci Stavebních veletrhů Brno 2008.

Cech topenářů a instalatérů České republiky uděluje výroční ceny firmám, institucím a fyzickým osobám za významné počiny v oboru topenářství a vodoinstalatérství. Odborná technická komise uděluje ceny za zrealizované projekty, odborné publikace či inovativní produkty a systémy v oblasti vytápění, větrání a klimatizace. Společnost Siemens prestižní ocenění získala za dlouhodobý přínos v oblasti inovací regulačních a měřicích systémů pro vytápění, větrání a klimatizaci a za následné úspěšné zavádění těchto systémů do praxe.

"Výroční topenářská cena je oceněním práce našich vývojářských týmů pracujících ve Švýcarsku, ale i obchodních a technických týmů společnosti Siemens působících v rámci České republiky," uvedl na slavnostním vyhlášení výročních cen Petr Martinec, ředitel obchodního úseku společnosti Siemens zabývajícího se prodejem produktů pro vytápění, ventilaci a klimatizaci.


Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...