Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce Domestic 2008 - čerpadla pro dům a zahradu

I letos připravila společnost WILO akci Domestic 2008 pro vybrané výrobky pro dům a zahradu. Akce platí od 3. března do 28. listopadu 2008.


JET WJ - samonasávací čerpadlo

Samonasávací čerpadla s odstupňovaným výkonem pro postřikování, zavlažování a zásobování čistou vodou především v domácnostech. Samonasávací efekt až ze 7 metrů. Vše v jednofázovém provedení na 230 V. V motoru je zabudována ochrana proti jeho přetížení a není proto třeba motorový jistič. Napojení G1". Součástí je přívodní kabel s vidlicí.



JET HWJ - domácí vodárna

Domácí vodárna se samonasávacím čerpadlem WJ, s membránovou tlakovou nádobou obsahu 24 nebo 60 litrů a nastavitelným tlakovým spínačem. Součástí dodávky je napájecí kabel u jednofázových typů se zabudovanou ochranou proti přetížení. Pracuje plně automaticky a udržuje stálý tlak vody v nastavených hodnotách. Tlaková nádoba s nerezovou přírubou.



Silent Master

Moderní, tichá, automatická, samonasávací domácí vodárna. Patentovaný systém dovoluje sát až z 8 metrové hloubky, nebo také napojit stanici na vodovodní potrubí a použít ji pro zvýšení tlaku. Zařízení je osazeno elektronickými ochranami proti přetížení a chodu na sucho. Výhodou jsou také malé rozměry a provozní hluk nepřevyšující 43 dB(A).



Fluidcontrol - průtokový spinač

Zařízení automaticky spíná a zastavuje čerpadlo při otevření nebo uzavření kohoutku. Chrání čerpadlo před nedostatkem vody a vodovodní řád před nízkým tlakem. Zařízení je určeno pro jednofázová čerpadla a je vybaveno zástrčkou a vidlicí. Napojení R 1". Od poloviny roku 2008 bude dodávána inovovaná verze s manometrem (viz foto).



DrainLift CON - přečerpávač kondenzátu

Malé, automatické přečerpávací zařízení na odčerpávání agresivního kondenzátu, výhodné pro použití v suterénních bytech, kotelnách, v podhledových stropech pro odvod kondenzátu do pH 3,4 jako odpadu z kondenzačních kotlů, chladících a klimatizačních zařízení. Max. teplota média 80°C. Součástí zařízení je napájecí kabel s vidlicí a signalizace přeplavení. Napájení 1 x 230 V. Tichý chod.



MSA, MSHP motorová čerpadla

Speciální čerpadlo v přenosném rámu poháněné moderním benzínovým motorem 4-takt OHV s plynulou regulací výkonu. Vhodné pro závlahy a dopravu vody z míst, kde není elektrická přípojka, nebo pro odčerpávání zátopové vody v době živelných pohrom. Nízká spotřeba paliva (benzín 86 oktanů), nízká hlučnost, startování rozběhovou šňůrou. V příslušenství jsou sací a výtlačný hadicový nátrubek.



COR - 1 MHIE - automatická tlaková stanice

Tlaková stanice se zabudovaným frekvenčním měničem umožňující provoz s konstantním tlakem ve vodovodním řádu při změně odběru do cca 10 m3/h. Odstraňuje hydraulické rázy, prodlužuje životnost zařízení, snižuje spotřebu a hluk zařízení. Za tuto stanici většinou není třeba zabudovat tlakovou nádobu. V dodávce je čerpadlo včetně ochrany běhu na sucho, snímač tlaku a tlaková nádoba 8 litrů.



TWU 3" - ponorné čerpadlo s kabelem a elektronickou skříní

Ponorné čerpadlo do vrtů s průměrem 76 mm. Čerpadlo je kompletně zhotoveno z nerezavějícího materiálu. Má již zabudovanou ochranu motoru a nemusí se jistit po elektrické stránce. Hlavní předností je elektronická skříň, která spolehlivě hlídá čerpadlo při nedostatku vody. Zpětná klapka a lano na spouštění čerpadla do vrtu je součástí. Výtlak G1". Napětí 230 V.



TWI 4" - celonerezové ponorné čerpadlo s kabelem a el. skříní

Ponorné čerpadlo s průměrem 98 mm do vrtů, studní nebo nádrží. Je vyrobeno kompletně z korozivzdorné oceli a v sadě se spínací skříní, která ochrání čerpadlo při přetížení i nedostatku vody. Výtlak čerpadla G 11/4". Zpětná klapkaa spouštěcí lano je součástí dodávky.



TWI 5" - ponorné nerezové čerpadlo

Ponorné čerpadlo kompletně v nerezovém provedení. Je vhodné především pro domácí vodárny a na čerpání čisté vody z vrtů, nádrží a studní. Dodávka včetně napájecího kabelu. Maximální hloubka ponoru je 20 m. Nepotřebuje chladící plášť.



TWU 5" - ponorné čerpadlo s kabelem

Ponorné čerpadlo do studní a ostatních zdrojů vody od průměru 130 mm. Je vhodné pro zavlažování, postřik nebo dodávku čisté vody. V provedení "A" je opatřeno plovákem zajišťujícím ochranu proti vyčerpání zdroje vody. Jednofázová čerpadla jsou dodávána s jednoduchou spínací skříní (kondenzátor+vypinač) a nemusí se elektricky jistit. U třífázových typů je dodáván pouze napájecí kabel. Také spouštěcí lanko je součástí dodávky.





SET 24 L a SET 50 L - kompletní paket pro libovolné čerpadlo domácích vodáren

Umožňuje pracovat v plně automatickém režimu a udržovat tlak ve vodovodním řádu v nastavených mezích. Objem nádob je 24 nebo 50 litrů. Maximální tlak 10 bar. Nádoba 50 litrů s vertikálními nožičkami. V setu je dále přiložena 5-cestná tvarovka, nastavitelný tlakový spínač 1-5 bar, manometr.



TM 32, TMW 32 a TS 32 - ponorná kalová čerpadla s kabelem

Ponorné kalové čerpadlo pro využití v domácnostech. Konstrukce z nerezavějících materiálů, včetně zabudované ochrany motoru. Provedení TMW disponuje tak zvaným vířením jež umožňuje vyčerpání všech kalů a sedimentů z čerpané jímky. Součástí je také plovákový spínač a zpětná klapka, u typu TS je součástí 10 m kabelu, u typu TM 3 m kabelu. U typu TMW plovákový spínač.



TP 75 a TPI 1200 EM ponorná kalová čerpadla se zvýšenou užitnou hodnotou

Speciální vířivé oběžné kolo je navrženo na čerpání znečištěné vody s obsahem nečistot do velikosti 30 respektive 35 mm. Čerpadla mají zabudovanou ochranu proti přetížení, plovákové spínače a jsou dodávána s napájecím kabelem včetně vidlice. Napájení 230 V. Max. teplota media je 35°C. Robustní materiály (litina, nerezová ocel) a konstrukce ucpávek zajišťují dlouhou životnost výrobků. Typ TP má oběžné kolo z litiny, TPI z nerezové oceli.



TMT - kalové čerpadlo do 95°C s kabelem 5 m

Ponorné kalové čerpadlo průmyslového použití na čerpání kondenzátu a horké vody s nečistotami do velikosti 10 mm. Čerpadlo je třífázové na 400 V. Motor je třeba jistit na jmenovitý proud 1,9 A. Výhodou je možnost čerpání kapalin až do teploty 95°C.



TMP a KH přečerpávače splašků a fekálií

Jednoduché zařízení za toaletní mísu řady KH 32-04 přečerpá fekálie až do výšky 5,7 m nebo do vzdálenosti 50 m (DN 32), s možností připojení ještě umyvadla nebo sprchového koutu. Pracuje plně automaticky, tiše a díky zabudovanému filtru bez zápachu a nutnosti budovat odvzdušnění. Napájení 230 V.

Přečerpávač TMP 32-05 je určen naopak pro připojení sprchy, pračky, výlevky nebo myčky nádobí. Výhodné pro rekonstrukci bytů.



WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.