Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ACM Money pomáhá vyřešit problémy s hrozící exekucí

Počet exekucí v České republice rok od roku roste. Vloni navštívili exekutoři na 350 000 dlužníků. To je o 40 000 exekucí více než před rokem.

Exekutoři mají v Česku velké pravomoci. Exekutor nesmí zabavit jen věci nezbytně nutné k uspokojování hmotných potřeb dlužníka nebo k plnění jeho pracovních úkolů. Nedotknutelné jsou i věci, jejichž prodej by byl v rozporu s morálními pravidly. Jedná se o oděvy a obvyklé vybavení domácnosti, snubní prsten, zdravotnické potřeby a peníze do tisíce korun. Věci, které dlužník nezbytně potřebujete k podnikání, zabavit nelze, ale exekutor může prodat celý podnik dlužníka, případně jeho část.

Pro exekutory není problém zjistit si o vašem majetku téměř vše. Až na vás pak jednoho dne zazvoní, nezbývá vám, než se jen dívat, jak vám oblepuje majetek žlutou páskou. S tímto majetkem pak nemůžete dále nakládat. Přijít můžete nejen o vybavení bytu, ale i o nemovitosti a to i o družstevní byt, či auto a dokonce i o sociální dávky.

Exekuce se týká celé rodiny

Exekuce se netýká jen majetku dlužníka. Vztahuje se i na jeho rodinu a společné vlastnictví manželů. Dluhů se nezbavíte ani rozvodem.

Exekutor se soudním rozhodnutím o exekuci v ruce může žádat jakoukoliv finanční instituci nebo podnik, aby mu sdělily, zda u nich máte majetek. Důkladnému exekutorovi nezůstane skryto žádné vaše bankovní konto. Z něj se na základě soudního rozhodnutí strhává potřebná částka na splacení dluhu.

Ihned poté, co se dozvíte, že na vás byla uvalena exekuce, kontaktujte příslušný exekutorský úřad a nahlaste, že chcete zaplatit dluh dobrovolně. Ušetříte tím část nákladů exekuce a polovinu odměny exekutora.

ACM Money: odvrátili jsme již mnoho exekucí

"Denně se na náš obrací mnoho zájemců, kteří potřebují odvrátit hotovost," říká Jaroslav Hlaváček, místopředseda představenstva ACM Money. "A my jim rádi pomůžeme."

ACM Money půjčí libovolnou částku do 2 000 000 korun už do pěti dnů. ACM Money přitom nepožaduje žádného ručitele. "Získání úvěru u ACM Money je oproti většině dalších poskytovatelů půjček velmi snadné. Pro jeho získaní stačí platný občanský průkaz, výpis z katastru nemovitostí a nabývací titul k nemovitosti (např. kupní smlouva)," vysvětluje Hlaváček.

Výhodná je i doba splácení půjčky u ACM Money, a to až 15 let. "Jsme na trhu již od roku 2004 a poskytli jsme již více než 1 200 úvěrů," uvádí Hlaváček. Úroky z úvěru se u ACM Money pohybují od 7,92 % a RPSN od 10,37 % - v závislosti na výši konsolidovaných úvěrů, poskytnutých poplatcích a celkové délce splácení.

ACM Money můžete kontaktovat na telefonu 800 900 910 a na webu na www.acm.cz nebo na www.mojepujcka.cz.

Podobné články o ACM Money

ACM Money - půjčka na rekonstrukci nemovitosti
ACM Money - půjčka na zdraví
ACM Money - konsolidace půjček
ACM Money - půjčka na operaci
ACM Money - půjčky na automobily
ACM Money pomáhá plnit dětské sny
ACM Money vám pomůže svést opačné pohlaví


Kontakt:
ACM Money Česká republika, a.s.
Čimická 780/61
181 00 Praha 8 - Čimice
Tel.: +420 283 061 555
Fax: +420 283 061 550

 
 
Reklama