Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Laufen, Roca a Jika představí v Brně novinky

Společnost Laufen CZ představí v rámci brněnských Stavebních veletrhů 2008 všechny zásadní novinky značek Laufen, Roca a Jika pro letošní rok. Na ploše o více než 400 metrech čtverečních budou v centru pozornosti kompletní koupelny, navržené dle snů a představ konečných uživatelů. Navštivte během Stavebních veletrhů pavilon Z v areálu BVV, kde vám odborný personál zodpoví veškeré dotazy týkající se produkce, distribuce i kompletního servisu produktů společnosti Laufen CZ.

Designérský skvost Alessi dOt

Novinkou roku 2008 je luxusní koupelnové vybavení věhlasného návrháře Wiela Aretse ALESSI dOt. Nizozemský designer sází nově na geometrické tvary a přímé linie, které odrážejí nekonečný obdiv vodě - čistému a průzračnému živlu, který je symbolem síly a relaxace. Samozřejmě neopomenul to nejdůležitější: moderní koupelna není založena pouze na kráse a dokonalosti linií, ale musí být především funkční. Kolekci tvoří 72 kusů keramického a sanitárního vybavení koupelny mezi něž patří umyvadla, klozety, bidety, vany, sprchové vaničky, dále nábytek a doplňky včetně exkluzivních baterií, které byly speciálně pro tuto řadu vyvinuty. Bílá keramika má standardně povrchovou úpravu WonderGliss pro snadnější údržbu a ještě delší bezchybný lesk.

Středozemní inspirace značky Roca

Světová jednička Roca obohacuje svou kolekci o lahůdku v podobě litinové vany Newcast Woodline. Tato jedinečná vana při velikosti 170 x 85 cm nabízí nezvyklou úroveň komfortu. Oproti obdobným modelům je ozvláštněna velice zajímavými podpěrami z třešňového dřeva, které se dají využít jako odkládací poličky. Dodávána je v bílém provedení s praktickou protiskluzovou úpravou antislip. Návštěvníci si v expozici značky budou moci plně vychutnat svébytný styl designu: oblé vlnky hran umyvadel, retrostyl pohodlných van včetně náročně provedených noh pro prostorové umístění, velkorysý přístup ke sprchovým vaničkám, široká nabídka zrcadel, koupelnového nábytku i baterií, které akcentují detaily jednotlivých designových řad sanitární keramiky. To jsou opravdové Koupelny s inspirací.

Cubito v trendu doby

Dominantní postavení má na stánku společnosti Laufen CZ značka Jika. Expozice Jika - moje koupelna představí značku jako symbol pro kompletní řešení koupelny od A do Z. Portfolio je obohacené o novinky - vodovodní baterie, sprchové kouty a zástěny, akrylátové vany, předstěnové moduly, bidety, klozety, doplněné o koupelnový nábytek, umyvadla a další doplňky. Průřez produkce české značky, dlouhodobé domácí jedničky, osloví širokou skupinu uživatelů a provozovatelů veřejných zařízení.

Největší pozornosti se bude jistě těšit Cubito. Koupelnový set charakteristický přímočarou geometrií současných trendů, dokonalým technickým provedením s důrazem na funkčnost a něžná romantika květin jako by otisknutých do ojíněných skel skříněk různých tvarů a velikostí. Nabídku vhodně doplňuje zápustná akrylátová vana široká 170 a hluboká 70 cm, vybavená zástěnou buď s čirým sklem či ozdobená originálním květinovým dekorem. Povrch skel je ošetřen speciální úpravou Jika perla GLASS, která usnadňuje údržbu a prodlužuje dokonalý vzhled.

Sanitární keramika Jika se vyrábí již od roku 1878. Je významnou součástí švýcarského koncernu Laufen a patří do skupiny španělské firmy Roca, která je od roku 2006 světovou jedničkou ve výrobě sanitární keramiky. Do výrobního sortimentu skupiny Roca patří sanitární keramika (koupelnové sety a ostatní výrobky), koupelnový nábytek, vany, vaničky, sprchové kouty, vanové zástěny, baterie a široká nabídka koupelnových doplňků.

Kontaktní údaje:
Galerie koupelen Laufen

I. P. Pavlova 5
120 00 Praha 2
tel.: 296 337 701