Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh Moderní vytápění 2008 Vám napomůže vyřešit otázky ohledně vytápění...

Jaký druh paliva zvolit? Využít energii získanou z tepelného čerpadla nebo solárního panelu? Topit levně nebo pohodlně?

Všechny tyto otázky a mnoho dalších teď řeší většina z nás, a i když topná sezóna už začala, každý stále přemýšlí nad nejúspornější formou vytápění a nebo po správném postupu při výměně topidla. Zásadní otázkou je tedy, jakým druhem paliva topit a jaký zvolit druh vytápění při rekonstrukci či výstavbě nového domu. Na všechny tyto otázky získáte odpovědi právě na veletrhu Moderní vytápění 2008, jehož už 3. ročník se bude konat 28.2 - 2.3. 2008 v Pražském veletržním areálu Letňany.

Veletrh Moderní vytápění se zaměřením na Ekologické zdroje energie, se snaží nabídnout všechny možnosti využití tzv. zelené energie - sluneční, geotermální či energie získané z biopaliv. Velmi v současnosti diskutovaným tématem je Zmenšení energetické náročnosti budov, kde jsou hlavně zastoupeny obory Izolace a stavební materiály s důrazem na vyšší tepelně izolační vlastnosti. Veletrh Moderní vytápění se rovněž zaměřuje na představení produktů v oblasti Techniky pro ohřev a mnoho dalších forem vytápění - elektrické, teplovodní nebo infratopení. Nedílnou součástí jsou rovněž Komínové systémy a řešení problematiky odtahu spalin, Větrání a Klimatizace, ale i nově Měřící a Regulační technika.

 

K silné podpoře tohoto spektra oborů napomáhají na veletrhu Moderní vytápění doprovodné programy přímo na expozicích vystavovatelů či různé odborné přednášky, které jsou hojně navštěvované odborníky, tak i rovněž širokou veřejností.

Pokud chcete získat informace o všech zmiňovaných oborech a odpovědi na všechny Vaše otázky, navštivte veletrh Moderní vytápění 2008, kde díky prezentaci vystavovatelů, doprovodných programů a odborných přednášek se pokusíme Vám odpovědět.

Letošní ročník veletrhu se setkal s velikým úspěchem a to jak ze strany vystavovatelů, tak i ze strany návštěvníků. Jedním z důvodů byla jistě rozmanitost produktů, které zároveň s veletrhy Dřevostavby, Nový Byt a Dům a Aquaset jsou skvělým spojením.

Srdečně Vás zveme - team veletrhu Moderní vytápění.

Kontakt

Moderní vytápění
Gabriela Kupčová - vedoucí projektu
Tel.: 221 992 123
email: modernivytapeni@terinvest.com
www.modernivytapeni.cz

 
 
Reklama