Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

HIT sezony - toaleta na dálkové ovládání

Sprchovací toalety Geberit Balena představují jedinečnou kombinaci WC a bidetu. Špičková technika ve spojení s elegantním designem staví tuto toaletu na vrchol luxusu a komfortu v oblasti osobní hygieny. Kromě použití v bytech nebo rodinných domech nachází tyto toalety široké uplatnění v hotelích nebo penzionech pro starší a hůře pohyblivé občany.

Balena 4000, 6000, 8000

Tato novinka v sortimentu bidetovacích sedátek nabízí spotřebiteli hned několik funkcí, kterými se může nechat rozmazlovat - například temperovanou sprchu s možností masážního či oscilačního proudu, Lady spršku, fén s teplým vzduchem a odsávání zápachu. Sedátko je navíc vybaveno speciálním čidlem, které zamezí nechtěnému postříkání okolí toalety, a funkcí "soft closing", jež automaticky brzdí spouštění sedátka i víka. Vedle ovládání zabudovaného přímo do sedátka může zákazník využít i dálkové ovládání, jímž lze zapínat, vypínat i regulovat jednotlivé funkce. To ocení především osoby se sníženou či omezenou hybností.

   

Bidetovací sedátko je určeno pro všechny, kdo nechtějí dělat kompromisy - a to ani v intimní hygieně. Využijí je však i ti, kdo si rádi dopřejí komfortní očistu i na chatě či v kanceláři, a samozřejmě všichni, kteří se starají o starší nebo nemocné příbuzné.

 

Cena bidetovacího sedátka Balena 6000 v bílém provedení je 56 990 Kč (bez DPH).

Výhody sprchovacích toalet

Očista pomocí čisté teplé vody je jemnější, hygieničtější a důkladnější než běžné čištění toaletním papírem. Používání sprchovacích toalet odpovídá moderním nárokům na pohodlnou a bezdotykovou hygienu.

Sprchový proud jemně masíruje citlivou anální oblast a působí tak blahodárně na činnost střev. Během sprchování se proud vody postupně ochlazuje, což osvěžuje a podporuje krevní oběh. Sprchovací toalety Balena tak nejenom přispívají k pocitu čistoty a svěžesti, ale pomáhají také předcházet možným zdravotním problémům v oblasti konečníku. Rodiče malých dětí jistě uvítají možnost šetrného omytí dítěte přímo na WC. Kromě použití v bytech nebo rodinných domech nachází tyto toalety široké uplatnění v hotelích nebo penzionech pro starší a hůře pohyblivé občany.

Ovládání toalety Balena je podstatně pohodlnější než používání bidetu. Jednoduše se posadíte a stisknutím tlačítka spustíte příjemně temperovaný proud vody. Spojením funkcí WC a bidetu navíc Geberit Balena šetří místo v koupelně.

Přehled modelů

Geberit nabízí několik různých modelů od nejjednodušších bidetovacích sedátek až po plně vybavený model s celou řadou funkcí řízených dálkovým ovládáním. Modely Balena 4000 a 6000 lze jednoduše připevnit na stávající WC mísu a jsou tak ideálním řešením pro ty, kteří nechtějí nebo nemohou vyměnit svoje původní WC. Jediným předpokladem pro montáž takového bidetovacího sedátka je přítomnost zásuvky v blízkosti WC. Nejdražší model Balena 8000 se dodává včetně WC mísy a uživateli poskytuje všechny výhody plně automatické techniky.

Balena 8000

Balena 8000 nabízí vedle atraktivního designu četné funkce pro zvýšení komfortu. Jakmile se posadíte, aktivuje se automatické odsávání pachů přímo z WC mísy. Po stisknutí tlačítka se vysune sprchovací rameno a po jemném očištění anální oblasti sytě měkkým proudem vody se opět samo zasune. Následuje sušení teplým vzduchem. Pomocí dálkového ovládání si můžete přizpůsobit tlak a teplotu vody, polohu sprchovacího ramene a teplotu vzduchu podle vlastních potřeb. Protože jsou potřeby členů rodiny různé, nabízí Balena 8000 uložit individuální nastavení do paměti a příště jedním zmáčknutím příslušného tlačítka aktivovat svoje vlastní nastavení.

Systém čištění trysek Balena zaručuje každému uživateli nekompromisní hygienu sprchovacího ramene. U typu Balena 8000 je sprchovací rameno před použitím omyto čistou vodou a poté ještě dezinfikováno speciálním čisticím prostředkem a opláchnuto.

Balena 8000 nabízí několik stupňů intenzity vodního proudu od pulsující masážní sprchy, přes oscilující sprchový proud a zesílené čištění až po jemně perlivou spršku pro ženskou intimní hygienu.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.