Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhodnocení soutěže Zlatý@TZB-info 2007

Včera byly v odpoledních hodinách slavnostně vyhlášeny výsledky soutěže o nejlepší firemní internetové stránky z oboru TZB, stavebnictví a úspor energie, kterou pořádá internetový portál TZB-info již od r. 2002. Výsledky soutěže jsou tradičně vyhlášeny hned první den veletrhu.

Novinkou letošního roku byly weby z oblasti stavebnictví. V předešlých ročnících se mohly účastnit pouze firmy z oblasti technických zařízení budov. O to více nás překvapily výsledky. Mezi třemi, kterým čtenáři portálu TZB-info daly nejvíce hlasů, je i web mimo obor TZB.

Nejvíce hlasů získal web www.thermona.cz společnosti Thermona spol. s r.o.
Ocenění přebíral obchodní ředitel Ing. Zdeněk Kuchta a k webu společnosti řekl: "S webem jsme i na základě výsledků této ankety spokojeni a chystáme jen pravidelné aktualizace a drobné změny. Webové stránky jsou z 80 % naším vlastním dílem, 20 %, což představuje vlastní zpracování, svěřujeme profesionálům programátorům."

Na druhém místě se umístil web www.lite-smesi.cz společnosti Českomoravský beton a.s.
Právě tento web byl jedním ze zástupců z oblasti stavebnictví. Pohár a diplom za druhé místo přebíral produktový manažer Bc. Jan Veselý, který řekl, že ocenění bylo pro ně určitě překvapením, i když samozřejmě příjemným. Aktualizace webu se chystá začátkem roku 2008 tak, aby zahrnovala novinky společnosti.

Třetím webem, který se čtenářům líbil, je www.solarnitechnika.com společnosti Ing. Miloslav Mužík - MMM-solar.
Ocenění převezmou zástupci společnosti ve čtvrtek a jejich reakci Vám přineseme dodatečně.

Oceněným gratulujeme a zároveň děkujeme všem ostatním zúčastněným i čtenářům, kteří hlasovali. A jak jsme avizovali již při slavnostním vyhlášení, příležitost pro další weby bude opět příští rok.



Ing. Zdeněk Kuchta ze společnosti Thermona přebírá ocenění za 1. místo
 
 
Reklama