Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Titanium Plus - okna pro originální bydlení

Titanium Plus je nově vyvinutou technologií pro plastové okenní profily Inoutic Prestige společnosti Deceuninck. Šestikomorový systém Inoutic Prestige zaručuje technickou dokonalost a veškeré užitné vlastnosti a výhody plastových oken. Originální design a vlastnosti profilů s fólií Titanium Plus tak přináší nové a na trhu dosud ojedinělé řešení pro novostavby i rekonstrukce.

Elegantní vzhled profilů Titanium Plus

Okenní profily Titanium plus na první pohled vynikají jedinečným aluminiovým vzhledem. Aluminiový vzhled je dán reflexním pigmentem, přidaným do speciální kašírované fólie. Tato fólie, vyvinutá pouze pro společnost Deceuninck, je tvořena třemi vrstvami - nosnou vrstvou a dvojitou horní vrstvou. Horní vrstvy jsou tvořeny z polyvinylidenfluoridu a polymetylmetakrylátu, které zaručují odolnost proti povětrnostním podmínkám a zajišťují vysoký stupeň lesku. Ve výrobním procesu jsou horní vrstvy neoddělitelně spojeny se spodní nosnou vrstvou a dohromady tak tvoří kompaktní a odolný povrch plastového profilu.


Flexibilita použití

Tři dostupné barvy fólie - aluminium bílá, aluminium šedá a grafit černá jsou výsledkem studie, vypracované pro společnost Deceuninck. Tyto barvy byly vyhodnoceny jako nejžádanější mezi stavebníky i investory.


Odolnost a životnost

Fólie, kterou jsou profily Titanium Plus opatřeny, je výrazně odolnější proti vlhkosti, horku, chladu i UV-záření a zaručuje tak mnohem delší životnost samotného okna než je u podobných výrobků běžné. Díky ekologické výrobě okenních profilů společnosti Deceuninck tak ani profily s fólií Titanium Plus nezatěžují životní prostředí.


Cenová úspora

Ve srovnání s běžnými aluminiovými prvky poskytuje systém Tiranium Plus výraznou cenovou výhodu. Investor také ušetří na vytápění díky vynikajícím tepelně izolačním vlastnostem okenního systému Inoutic Prestige.

Pokud tedy chcete dodat domu či bytu jedinečný vzhled a současně zachovat veškeré výhody kvalitního plastového okna, je pro Vás profil Titanium Plus ideálním řešením.

Podrobnější informace o profilech s fólií Titanium Plus naleznete na stránce www.deceuninck.cz/titanium-plus.


 
 
Reklama