Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové stránky www.buderus.cz

Nové www stránky firmy Buderus tepelná technika Praha, spol. s r. o. mají nové funkce, které značně zjednodušují a hlavně zrychlují práci při hledání výrobků, dokumentace a dalších informací.

Již z úvodní stránky jsou přímé odkazy na nejvíce hledané položky - na sekci "Produkty", "Dokumentace", "Aktuality" a odkazy na nejžádanější produkty - kondenzační nástěnné kotle, tepelná čerpadla a solární techniku. Dále je zde odkaz na stránky všech společností Buderus ve světě, což zajisté ocení uživatelé, kteří hledají dokumenty v cizím jazyce.

Při tvorbě nových stránek byl kladen maximální důraz na přehlednost, rychlost a jednoduchost. Důkazem toho jsou například stránky jednotlivých produktů, kde se u každého kotle zobrazuje obrázek, krátký popis, ceny s objednacími čísly, přehled a ceny regulačních přístrojů, které lze použít k danému kotli a rozsáhlé technické údaje. Jednoduše řečeno na jedné stránce jsou veškeré informace dostatečné jak pro investora, tak pro projektanta či montážní firmu. U všech produktů je uveden odkaz na veškerou příslušnou dokumentaci, jako např. prospekt, katalogové stránky, projekční podklady a návody. K dokumentaci je možné přistupovat i ze samostatného menu "Dokumentace", které obsahuje i doporučená hydraulická schémata, nákresy jednotlivých výrobků pro AutoCAD (formát DXF) a různé softwarové pomůcky pro zrychlení návrhu jednotlivých komponent otopného systému.

Menu "Katalog" obsahuje kompletní katalogové stránky Buderus včetně aktuálních cen a vzhledem k rozsahu produktového katalogu bylo toto menu obohaceno o unikátní funkci generování katalogových stránek dle požadavku. Uživatel si zde navolí jednotlivé produkty, které ho zajímají (např. kotle, regulaci, odkouření, apod.). Po stisku tlačítka a po několika vteřinách je nabídnut ke stažení soubor ve formátu PDF, který obsahuje pouze zvolené produkty.

Práce se stránkami je ulehčena pomocí fulltextového vyhledávání a to jak na samotných stránkách, tak i v katalogu a v dokumentaci.

Současně při vytváření nových www stránek byly vytvořeny dvě aplikace dostupné po zalogování.

První, Klub Buderus, je určen pro projektanty. Ti zde najdou kromě bonusového programu různé odborné informace zaměřené na správný návrh jednotlivých komponent i celého otopného systému, jakož i informace o připravovaných školeních a dalších aktivitách.

Druhá aplikace je Extranet pro servisní firmy. Jak již název vypovídá, je aplikace určena servisním firmám a technikům. V aplikaci jsou přístupné katalogy náhradních dílů, servisní návody, a odborné informace určené servisním firmám. Dále je zde možnost přihlášení na servisní školení dle tématického přehledu školení.

Věříme, že nové stránky www.buderus.cz poskytnou uživatelům rychlou a jednoduchou formou všechny potřebné informace. V případě dotazů a připomínek jme vám rádi k dispozici na tel. čísle 272 191 105, nebo e-mailu technika@buderus.cz.


Buderus Česká republika
logo Buderus Česká republika

Výrobce a dodavatel nástěnných kondenzačních a stacionárních kotlů ve výkonech 1,9 - 1 200 kW. Palivo: zemní plyn, propan, extralehký topný olej. Zásobníkové ohřívače TV, regulační přístroje, solární systémy, tepelná čerpadla, kogenerační jednotky, otopná ...