Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zlatý@TZB-info 2007 - vyhlášení soutěže o nejlepší internetové stránky z oboru TZB, stavebnictví a úspor energie

Vyhlášení pátého ročníku soutěže Zlatý@ TZB-info. V tomto ročníku budou oceněny tři internetové prezentace, které dostanou od čtenářů portálu TZB-info největší počet hlasů.

Zlatý@TZB-info - tradiční soutěž o nejlepší internetové stránky z oboru technická zařízení budov, stavebnictví a úspor energie pořádaná u příležitosti konání mezinárodního veletrhu "Aqua-therm Praha 2007"

PODMÍNKY SOUTĚŽE

1. Úvod

Soutěž o nejlepší internetové stránky v oboru je podnětem pro firmy působící v oboru technická zařízení budov k upevnění internetu jako moderního komunikačního prostředku pro navázání vztahů s odbornou i širokou veřejností. Nejlepší internetové prezentace vyberou ve veřejném hlasování čtenáři portálu TZB-info a prvním třem bude uděleno ocenění "Zlatý@TZB-info".

1.1. Pořadatel soutěže:

Internetový portál TZB-info (společnost Topinfo s.r.o.)

2. Všeobecné zásady

2.1. Účastníci

Do soutěže mohou být přihlášeny internetové stránky firem působících v oboru TZB, stavebnictví a úspor energie.

2.2. Přihláška

Do soutěže budou zařazeny internetové stránky na základě přihlášky e-mailem na pavel.mazura@topinfo.cz.

Kromě přihlášky je podmínkou pro zařazení do soutěže i úhrada registračního poplatku ve výši 1190,- Kč včetně DPH (1000,- Kč bez DPH) na účet provozovatele portálu TZB-info společnosti Topinfo s. r. o. číslo 27-6676670247/0100 (Komerční banka) na základě zálohové faktury. Jako variabilní symbol uvede přihlašovatel svoje IČ. Po obdržení platby bude obratem zaslán poštou daňový doklad.

2.3. Internetové stránky

Přihlášené internetové stránky musí být dostupné a funkční nejpozději ke dni 25.9.2007. Přihlašovatel může přihlásit do soutěže pouze jedny internetové stránky (jedna URL adresa).

2.4. Vyřazení ze soutěže

Přihlášené internetové stránky nebudou hodnoceny pokud:

  1. nebudou funkční nebo dostupné a to z jakéhokoliv důvodu
  2. nebude provedena úhrada poplatku
  3. nesplňují podmínky v čl. 2.3.

3. Způsob hodnocení

3.1. Hlasování na portálu TZB-info

Hodnocení přihlášených internetových stránek bude provedeno veřejným hlasováním prostřednictvím portálu TZB-info. Hlasovat budou moci průběžně všichni návštěvníci portálu TZB-info pomocí on-line hlasovacího formuláře od 25.9.2007 do 13.11.2007. Hlasovací formulář bude dostupný na portálu TZB-info (www.tzb-info.cz).

3.2. Ocenění

V letošním ročníku soutěže budou udělena tři ocenění "Zlatý@TZB-info" stránkám, které dostanou při hlasování největší počet hlasů. Přihlašovatel bude odměněn diplomem a pohárem.

4. Vyhlášení výsledků soutěže

4.1. Ocenění udělují přihlašovateli vítězných stránek zástupci pořadatelů při slavnostním vyhlášení soutěže v rámci veletrhu Aqua-therm Praha 2007.

4.2. Výsledky soutěže budou publikovány na portálu TZB-info.

4.3. Společnosti, jejichž stránky budou oceněny, mají možnost na portálu TZB-info využít v roce 2008 zdarma zařazení svých výrobků do TZB-katalogu, který je oblíbeným a návštěvníky využívaným produktem a směrovkou na firemní internetové stránky.

Kontakt pro dotazy k soutěži:

Topinfo s.r.o.
Pavel Mazura
Stavitelská 6
160 00 Praha 6
tel.: +420 233 081 149
e-mail: pavel.mazura@topinfo.cz

 
 
Reklama