Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ROCA představuje kompletní nabídku

Český trh sanitárních výrobků byl obohacen o několik novinek v nabídce vodovodních baterií společnosti ROCA, která je největším výrobcem sanitární keramiky nejen v Evropě, ale i na světě.

Jsou jimi vodovodní baterie řady VECTRA a TARGA, které doplňují stávající řadu baterií AMURA, LOFT, LOGICA, MOAI a TOUCH, jež má český zákazník již k dispozici. Španělský rodinný podnik s mnohaletou tradicí ROCA tak dosavadní nabídku výrobků sanitární keramiky, nábytku, akrylátových a litinových van a sprchových koutů dále rozšířil a nabídka na českém trhu je nyní úplná.

Na českém trhu jsou nabízeny vodovodní baterie pákové, kohoutkové a nejnověji i termostatické. Termostatické sprchové a vanové baterie mají v pravé rukojeti zabudován omezovač průtoku, který umožňuje šetřit množství spotřebované vody. Konstrukce baterie obsahuje kartuš, která mísí teplou a studenou vodu a zabraňuje opaření, protože její součástí je pojistka na nastavená na maximální teplotu vody 38 °C.

"Moderní baterie musí splňovat vše, co od ní zákazník požaduje. Vedle samozřejmostí jako funkčnost, vynikající kvalita a atraktivní design také schopnost vyrovnat se s požadavky, které na nás klade životní prostředí," uvedl David Penc, marketingový a projektový manažer společnosti Laufen CZ. "Stále častěji bez přehánění přirovnáváme vodovodní baterii ke šperku, který obohacuje vzhled umývadla, vany nebo celkový dojem z koupelny," dodal David Penc.

Baterie ROCA se vyznačují vysokou kvalitou potvrzenou získanými certifikáty, např. ISO 9001, španělský AENOR, certifikát vydaný českým Státním zkušebním ústavem a certifikáty z dalších zemí. Dále disponují něčím, co je vedle přijatelné ceny a zmíněné vysoké kvality pro mnoho zákazníků stále důležitější. Nabízejí nejen tradiční, ale především futuristický design, který získal svému výrobci četná ocenění, např. ocenění Design Centra Stuttgart, cenu prince Filipa a další. Vodovodní baterie Roca splňují i nároky, o kterých se stále více hovoří a jsou stále častěji požadovány - nároky na ochranu životního prostředí. Například součástí vodovodních baterií jsou kartuše R44 Plus, které kontrolují množství a teplotu vody. Získaly Odznak garance kvality životního prostředí za úsporu vody a energie.

Další informace naleznete na www.laufen.cz.

Kontakt:

Josef Vacl
PORT spol. s r. o.
jvacl@certum.cz
602 340 664
Ingrid Hejkalová
LAUFEN CZ, s. r. o.
ingrid.hejkalova@cz.laufen.com