Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Postačí vyhrát, doplnit označení své firmy a auto přihlásit

Na otázky k běžící soutěži o užitkový automobil odpovídá pro portál TZB-info Zdeněk Fučík, jednatel společnosti Procom Bohemia.

TZB-info: Běží Vaše soutěž *) především pro montážní firmy, kde výherce obdrží dodávkový automobil NISSAN KUBISTAR, dvojče Renaultu Kangoo, přezdívaný KUBÍK. Je vybaven úsporným dieselovým motorem, airbagem, satelitní navigací (zde je též předvolen předpokládaný oblíbený cíl výherce - naše sídlo), bluetooth (hrozné slovo) HF telefonní sadou, autorádiem s ovládáním na volantu, roční dálniční známkou a sadou povinné výbavy včetně reflexní vesty.

Soutěžní otázkou je: Kolik procent účastníků průzkumu spokojenosti z roku 2006 odpovědělo kladně na otázku: "BYLA PRO VÁS KOUPĚ KOTLE GEMINOX SPRÁVNOU VOLBOU?"

Ačkoliv výherce budete zveřejňovat až v září, jak typují soutěžící? Slíbil jste, že budeme ale v pravidelných intervalech zveřejňovat průměr z došlých odpovědí účastníků soutěže. Vypadá to na "horké klání"?

Z.Fučík:

TZB-info: Nyní z trochu jiného soudku – můžete říci jak hodnotíte start Vaší novinky kotle GEMINOX ZEM? Je výrazné snížení ceny, které umožnilo osazení jednodušší variantou řídící jednotky, ale při zachování široké lineární modulace výkonu a nadstandardního výkonového rozsahu motivací pro zájemce?

Z.Fučík:

TZB-info: Kotle Geminox ZEM umožňují přesné kopírování tepelných požadavků budov v závislosti na venkovní teplotě, dosažení rovnoměrného a nepřerušovaného vytápění a rovněž i dostatek výkonu pro vhodně navrženou přípravu teplé vody. Vzhledem k tomu, že kotle ZEM jsou určeny pouze pro jeden přímý topný okruh a podařilo se výrazně snížit cenu, jsou ideálním produktem i pro odborné velkoobchody. Na jaře jste tento kotel představili obchodníkům přímo v Bretani v místě jeho vzniku. Jaká je reakce?

Z.Fučík:

Děkuji za rozhovor a držím palce všem dalším soutěžícím.

Za TZB-info se ptala Ing. Dagmar Kopačková

*) Soutěž probíhá v období od 1. 2. 2007 do 31. 7. 2007 a je realizována prostřednictvím odpovědních lístků, které jsou v tomto období přikládány ke každému expedovanému kotli GEMINOX.


Brilon a.s.
logo Brilon a.s.

Společnost Brilon nabízí špičkovou techniku pro vytápění a ohřev teplé vody pro český a slovenský trh. Přehled sortimentu: tepelná čerpadla, kondenzační kotle pro rodinné a bytové domy, zásobníky TV, plastové systémy odvodů spalin, ventilační systémy ...