Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Galerie koupelen Laufen přichází po přestavbě s řadou novinek

Společnost Laufen CZ, největší výrobce koupelnové keramiky v České republice, představuje po krátké přestavbě Galerii koupelen v Legerově ulici u stanice metra I. P. Pavlova v nové podobě.

Obměna nabízeného sortimentu, která se provádí 4x ročně, obsáhla celých 40 % vystavených produktů. Nová expozice přináší novinky značek Laufen, Roca a Jika, které byly představeny před několika týdny na stavebním veletrhu v Brně.

"Galerie koupelen Laufen umožňuje nejen vystavené výrobky shlédnout, návštěvníci mají především možnost poradit se s odborníky na místě o tom, která koupelnová keramika je pro konkrétní potřeby zákazníka nejvhodnější," uvedl David Penc, marketingový a projektový manažer společnosti Laufen CZ. "A odborně vyškolený tým je schopen navrhnout řešení od malých koupelen až po koupelny pro nejnáročnější," dodal David Penc.

Švýcarský značka koupelnové keramiky Laufen představuje jedinečnou řadu PALOMBA navrženou světoznámým italským designérským párem Ludovicou a Robertem Palomba. Kolekci zahrnující hydromasážní vanu, klozet a další prvky doplňuje nové umyvadlo unikátního designu. Všechny výrobky je možné zakoupit s povrchovou úpravou WONDERGLISS®, založené na nanotechnologii, která zabraňuje usazování nežádoucích nečistot, vodního kamene a solí a zároveň snižuje náročnost údržby.

Značka Roca uvádí novou kolekci HALL. Navrhl ji španělský designér Ramón Benedito, držitel Národní ceny za design, s úmyslem vytvořit absolutně čistý a minimalistický koncept. Rozsáhlou expozici doplňují nové řady vodovodních baterií Targa a Vectra.

Česká značka JIKA přináší horkou novinku - umyvadlovou sérii CUBITO s nábytkovým setem, která svými moderními geometrickými tvary zaujme řadu potencionálních zákazníků. Populární soubor koupelnové keramiky OLYMP se představuje v novém designu pod názvem OLYMP NEW. V Galerii je zastoupena i kompletní koupelnová řada MIO s umyvadlem, vanou a koupelnovým nábytkem.

Prezentována je kompletní nabídka van a vaniček - litinových, ocelových, keramických a akrylátových.

Galerie koupelen v Legerově ulici představuje sanitární keramiku nejen nejširší veřejnosti, ale také profesionálům z řad architektů, designérů a instalatérů, kteří tak získají detailní informace o specifikách instalace jednotlivých modelů. Pro návštěvníky jsou k dispozici aktuální katalogy značek Laufen, Roca, Jika a obsahují fotografie výrobků, technické detaily a ceníky. Katalogy nabízejí i návrhy řešení koupelen pro snadnější orientaci zákazníka. Výrobky, které byly nahrazeny novinkami, jsou zdarma předávány jako sponzorské a charitativní dary.

Další informace naleznete na www.laufen.cz.

Kontakt:

Vladimír Frič
PORT spol. s r. o
e-mail: vfric@certum.cz
tel.: 604 574 710
David Forman
Laufen CZ, s. r. o.
e-mail: david.forman@cz.laufen.com