Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Samostatná sekce veletrhu AQUA-THERM Praha 2007 s podtitulem Nízkoenergetická výstavba

VOLNÁ MÍSTA pro expozice na odborné výstavě "NÍZKOENERGETICKÁ VÝSTAVBA" v hale D, která je již čtvrtým rokem nedílnou součástí doprovodného programu veletrhu AQUA-THERM Praha 2007 s podtitulem "Snižování energetické náročnosti budov". CENA JIŽ OD 2.200,- Kč/m².

Dovolujeme si Vás pozvat na již čtvrtý ročník tématické sekce veletrhu AQUA-THERM Praha 2007, která je nedílnou součástí odborného doprovodného programu – Konference TZB 2007 (pořádaného pod odbornou garancí Společnosti pro techniku prostředí, zástupce České republiky v Evropské asociaci společností pro techniku prostředí REHVA a asociované společnosti ASHRAE) s podtitulem Snižování energetické náročnosti budov.

Zvolená témata odrážejí aktuální problémy a vycházejí ze zájmu investorů, developerů, projektantů, dodavatelů prvků i systémů a v neposlední řadě i ze zájmu koncových uživatelů. Odrážejí situaci v zásobování energiemi s diskusí na téma využití tradičních či obnovitelných zdrojů, dále pak seznámí širokou odbornou veřejnost s novinkami v oblasti tzv. inteligentních budov a zaměří se i na problematiku provozování budov. Nedílnou a již tradiční součástí konference TZB2007 budou i semináře na téma aktuální legislativy v evropském kontextu a moderních výpočetních nástrojů a pomůcek pro projektanty i dodavatele.

Tématicky se sekce dotýká především prvků a zařízení pro snížení energetické náročnosti při zachování principů trvale udržitelného rozvoje jak samotných stavebních konstrukcí budov, tak systémů vytápění,chlazení, větrání, přípravy teplé vody, osvětlení a regulace.

Témata konference TZB 2007 s podtitulem Snižování energetické náročnosti budov

Téma 1: Energeticky účinné, ekologické, alternativní a obnovitelné zdroje pro vytápění, chlazení a přípravu teplé vody (TUV) v nízkoenergetických domech (tepelná čerpadla, plynové kotle, sluneční kolektory, elektrické vytápění a chlazení, kogenerace, fotovoltaika, biomasa, palivové články).
Téma 2: Prvky a systémy pro vytápění budov (velkoplošné vytápění podlahové, stěnové, stropní, otopná tělesa, konvektory)
Téma 3: Prvky a systémy pro větrání nízkoenergetických budov (teplovzdušné vytápění, větrání, hybridní větrání, zemní výměníky, rekuperace, prvky pro řešení přirozeného větrání).
Téma 4: Prvky a systémy pro obvodové konstrukce nízkoenergetických budov (zdiva, sendvičové konstrukce, dřevostavby, zateplovací systémy, tepelně-izolační hmoty, okna a zasklení, fólie, zimní zahrady, stínící prvky, akumulační a Trombeho stěny).
Téma 5: Technologie pro inteligentní budovy (vzdálené monitorování a řízení energetických systémů budov, požární zabezpečení, bezpečnostní služby, zábavní a komfortní služby).
Téma 6: Dodavatelé nízkoenergetických domů "Na klíč"
Téma 7: Energeticky úsporná sanitární a hygienická zařízení budov (sprchy, vany, domácí sauny, bazény).
Téma 8: Facility management, provozování budov.
Téma 9: Moderní energeticky úsporné systémy pro umělé a přirozené osvětlení budov.
Téma 10: Certifikace budov, energetické audity, průkazy energetické náročnosti, sw nástroje, konzultační služby.

Jednotlivé dny odborné doprovodného programu budou zaměřeny na aktuální témata z oblasti snižování energetické náročnosti nejen ve fázi navrhování ale i provozování budov a jejich energetických systémů.

FIREMNÍ PREZENTACE FORMOU VÝSTAVNÍCH EXPOZIC jsou díky garantovi akce cenově zvýhodněné. Základní cenová nabídka obsahuje přímou účast formou expozice, uvedení v katalogu veletrhu AQUA-THERM Praha 2007, uvedení na zřízených stránkách k veletrhu na internetu, možnost prezentace na seminářích.

 
 
Reklama