Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Siemens představuje novou verzi systému kontroly vstupu SiPass Entro s podporou DVR

Nejnovější verze systému SiPass Entro společnosti Siemens nabízí podporu Sistore DVR (Digital Video Recording), která umožňuje připojení až 16 digitálních videorekordérů a 128 kamer bez potřeby dalšího PC nebo serveru. Díky tomu lze systém SiPass Entro využít pro širší okruh bezpečnostních aplikací v různých průmyslových odvětvích.

Nová verze systému SiPass Entro plně podporuje modely digitálních videorekordérů Sistore AX, MX a CX. Model AX je kompaktní, všestranný a spolehlivý digitální videorekordér (DVR) vhodný pro malé až střední aplikace. Typ MX je hybridní (digitální a analogový) video systém pro sledování, který lze ovládat vzdáleně přes LAN nebo ISDN - je vhodný pro mnoho aplikací středního rozsahu. Model CX je inteligentní video kodek pro přenos a nahrávání videa, který lze využít v systémech na bázi IP sítě. Tento typ je ideální pro střední až velké instalace vyžadující vysokou úroveň zabezpečení.

 

Funkce podpory DVR systému SiPass Entro umožňuje připojení až 16 digitálních videorekordérů (jeden na každou řídicí jednotku segmentu) a 128 kamer. Software SiPass Entro se používá k nastavení událostí, které automaticky vyvolají záznam, k aktivaci manuálního záznamu a ke spuštění funkce "live view". Uživatel může výstupy z kamery a nahrané události sledovat přímo v softwaru SiPass Entro, a neustále tak monitorovat stav všech připojených dveří a kamer. Deník událostí SiPass Entro lze použít pro vyhledávání a přehrávání všech video záznamů. Digitální videorekordéry nepotřebují další server, neboť komunikují přímo s řídicími jednotkami segmentů systému SiPass Entro.

Další informace o systému SiPass Entro jsou k dispozici na adresách http://www.siemens.cz/technologiebudov a http://www.siemens.com/entro.

Kontakt:
Ing. Martin Slach
Siemens, s.r.o.
Tel.: 233 033 636
e-mail: martin.slach@siemens.com


Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...