Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce WILO 2007 - čerpací technika za mimořádné ceny

Jako každým rokem, i letos připravila společnost WILO akci WILO 2007 pro vybrané výrobky pro dům a zahradu. Akce je platná od 26.2.2007 do 30.11.2007.

FLUIDCONTROL - tlakový a průtokový spínač s kabelem v jednom

Zapíná čerpadlo otočením kohoutku a vypíná při jeho zavření. Chrání čerpadlo při nedostatku vody. Součástí je kabel, zástrčka a vidlice. Napětí 230 V. Max. tlak systému 10 bar. Napojení G 1"



DrainLift Con - přečerpávač kondenzátu

Jednoduché automatické zařízení na odčerpávání agresivního kondenzátu. Výhodné pro suterénní byty, kotelny k odvodu kondenzátu do pH 3,4 jako odpad z kondenzačních kotlů, klimatizačních a chladicích zařízení. Max. teplota média 80°C. Součástí je zpětná klapka. Napětí 230 V. Tichý chod.



SK - M - elektronická skříň

Spínací skříně pro všechna jedno a třífázová odstředivá čerpadla dle uvedeného výkonu (jednofázová 0,37 - 2,2 kW a třífázová 0,37 - 5 kW). Díky jedinečné neustálé kontrole cos φ plně chrání čerpadlo proti nedostatku vody (chod nasucho). Jistí motor proti přetížení. Odpadá tak náročná montáž elektrodového zařízení. Skříň je vybavena hlavním vypínačem.



COR - 1 MHIE - automatická tlaková stanice konstantního tlaku

Tlaková stanice má zabudovaný frekvenční měnič a díky němu drží na výtlaku nastavený konstantní tlak nezávisle na počtu odběrných míst. Materiál čerpadla přicházející do styku s médiem je z nerezu. Vhodné pro místa se slabým tlakem. Napětí je třífázové 400 V, motor se nemusí jistit. Teplota média -10 až 70°C. Max. tlak na sání 6 bar. Max. tlak systému 10 bar.



JET WJ - samonasávací čerpadlo

Samonasávací čerpadlo s velkým výkonem pro postřikování, zavlažování a zásobování vodou v domácnosti i průmyslu. Dokáže čerpat vodu až z hloubky 8m. Vše v jednofázovém provedení pro 230 V. V motoru je již zabudována ochrana proti jeho přetížení. Není potřeba motorový jistič. Napojení R 1". Součástí je přívodní kabel s vidlicí.



JET HWJ - domácí vodárna

Domácí vodárna se samonasávacím čerpadlem JET WJ, s membránovou tlakovou nádobou (s vyměnitelným pryžovým vakem) a stavitelným tlakovým spínačem. Pracuje plně automaticky a udržuje stálý tlak vody v nastavených hodnotách. Tlaková nádoba 24 litrů nebo 60 litrů. Napětí 230 V.



MSA 50, MSHP 50 - motorové čerpadlo 4-takt OHV

Speciální motorové čerpadlo poháněné moderním benzínovým motorem 4-takt OHV, s plynulou regulací výkonu. Vhodné pro závlahu a dopravu vody z míst, kde není elektrická přípojka, nebo jedinečný pomocník v době živelných pohrom a katastrof. Nízká spotřeba paliva /benzín 86 oktanů a výše/, nízká hlučnost, šetrné k životnímu prostředí. Sací hadice v délce 5m, sací koš a zpětná klapka v čerpadle v ceně.



TWU 3" - ponorné čerpadlo s kabelem a elektronickou skříní

Ponorné čerpadlo do vrtů od průměru 76 mm. Čerpadlo je kompletně zhotoveno z nerezavějícího materiálu, má již zabudovanou ochranu motoru a nemusí se jistit. Hlavní předností a součástí je elektronická skříň, která hlídá spolehlivě čerpadlo při nedostatku vody. Zpětná klapka a lano na spouštění čerpadla do vrtu je součástí. Výtlak G 1". Napětí 230 V.



TWI 4" - celonerezové ponorné čerpadlo s kabelem a el. skříní

Ponorné čerpadlo do vrtů od průměru 100 mm, nebo studní a různých nádrží libovolného průměru. Čerpadlo je kompletně vyrobeno z korozivzdorné oceli (DIN 1.4301) a v sadě s el. skříní, která čerpadlo spolehlivě ochrání při nedostatku vody. Výtlak čerpadla je Rp 11/4". Zpětná klapka a lano na spouštění čerpadla do vrtu je součástí. Dokáže čerpat až 80 g/m3 pevných částic rozptýlených ve vodě.



TWU 4" - ponorné čerpadlo s kabelem

Ponorné čerpadlo do vrtů od průměru 100 mm, nebo studní a různých nádrží libovolného průměru. Čerpadlo je kompletně zhotoveno z nerezavějícího materiálu. Výtlak čerpadla je Rp 11/4". Max. hloubka ponoru je 200 m. Zpětná klapka a lano na spouštění čerpadla do vrtu je součástí. Dokáže čerpat až 60 g/m3 pevných částic rozptýlených ve vodě.



TWU 5" - ponorné čerpadlo s kabelem 20m (TWU 5"- 305), nebo s 30m kabelu (TWU 5"- 407)

Ponorné čerpadlo do vrtů od průměru 135 mm, nebo studní libovolného průměru. Vhodné na zásobování vodou, zavlažování, nebo postřik. Čerpadlo je zhotoveno z nerezavějícího materiálu. Jednofázová čerpadla pro 230 V (označení EM) mají již zabudovanou ochranu motoru a nemusí se jistit.Třífázová čerpadla pro 400 V (označení DM) je nutno jistit motorovým jističem na jmenovitý proud (TWU 5"- 305 DM - 3,0 A a TWU 5"- 407 DM - 3,6 A). Výtlak čerpadla je Rp 11/4". Maximální hloubka ponoru je 20 m. Lano na spouštění čerpadla do vrtu je součástí



SET 19 L, SET 24 L a SET 50 L - kompletní paket pro libovolné čerpadlo samonasávací nebo ponorné

Pracuje plně automaticky a udržuje stálý tlak vody v nastavených hodnotách. Objem vertikální tlakové nádoby 19, 24 nebo 50 litrů. Max. tlak 10 bar. Nádoba na 50 L je na postavení. Součástí je 5-cestná tvarovka, nastavitelný tlakový spínač 1-5 bar, manometr. Max. proud 16 A (10 A). Napětí 250 V # 500 V.



TM (W) - ponorné čerpadlo s kabelem 3 m

Čerpadlo je kompletně zhotoveno z nerezavějícího materiálu, má již zabudovanou ochranu motoru a nemusí se jistit. Součástí je plovákový spínač. Předností TMW je vířič, který při zapnutí čerpadla automaticky promíchává čerpané médium a zabraňuje tak usazování sedimentů a vzniku zápachu. Zpětná klapka je součástí. Napětí 230 V.



TP - ponorné kalové čerpadlo s kabelem 5 m a výtlačnou hadicí v délce 10m

Speciální vířivé oběžné kolo je navrženo na čerpání znečištěné vody s obsahem nečistot až do průměru koule 30 mm. Čerpadlo má již zabudovanou ochranu motoru a nemusí se jistit. Součástí je přívodní kabel, plovákový spínač. Vhodné pro čerpání odpadních, kalových a splaškových vod. Napětí 230 V. Max. teplota média 35°C. Výtlak TP - DN 40.



TPI - ponorné kalové čerpadlo s kabelem 10 m a výtlačnou hadicí v délce 10m

Speciální vířivé oběžné kolo z korozivzdorné oceli je navrženo na čerpání znečištěné vody s obsahem nečistot až do průměru koule 35 mm. Čerpadlo má již zabudovanou ochranu motoru a nemusí se jistit. Součástí je přívodní kabel, plovákový spínač. Vhodné pro čerpání odpadních, kalových a splaškových vod. Napětí 230 V. Max. teplota média 35°C. Výtlak TPI - DN 50.



TMT - kalové čerpadlo do 95°C s kabelem 5 m

Ponorné kalové čerpadlo průmyslového použití na čerpání kondenzátu a horké vody s přimíseninami do velikosti 10 mm. Čerpadlo je třífázové na 400 V. Motor je třeba jistit na jmenovitý proud 1,9 A. Výhoda je čerpání kapalin až do max. teploty 95°C!



KH 32-04 - přečerpávač splašků a fekálií

Jednoduché zařízení za Vaše WC s možností připojení sprchy, bidetu nebo umyvadla. Výhodné pro suterénní byty a místa vzdálená od kanalizace /max. vzdálenost 50 m/. Pracuje plně automaticky, tiše a díky filtru nevzniká zápach. Max. teplota média 35°C. Napětí 230 V.

TMP 32-05 - přečerpávač odpadní vody s čerpadlem

Jednoduché přečerpávací zařízení s možností připojení pračky, sprchy, výlevky, nebo umyvadla. Výhodné pro suterénní byty a místa vzdálená od kanalizace. Pracuje plně automaticky a tiše. Max. teplota média krátkodobě 75°C. Napětí 230 V.



WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.