Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tipy na stánky - AMPER 2007 (II)

Ve dnech 27. - 30. března se na výstavišti v Letňanech otevřou brány jubilejního 15. ročníku mezinárodního veletrhu AMPER. Jaké novinky můžete očekávat na stáncích významných českých společností z oborů elektrotechniky a elektroniky přináší následující seriál článků.



MEP Postřelmov - Vývoj a výroba elektrických přístrojů a zařízení
VID ELSTROEM - Chcete si elektřinou topit nebo svítit?
ELIM® - LEDOVKY - extrémní životnost, zanedbatelná spotřeba
Next system Vertriebsges - Extrémně kompaktní nový mikrokrokový ovladač
Multi Contact - Certifikát konektorů pro fotovoltaické systémy
ECS Tools - Kvalitní výrobky a služby za rozumné ceny
ESTELAR - Docházkový terminál a nové moduly
GDP KORAL - Profily z vyztužených plastů nacházejí široké uplatnění
ETC - Měřící zařízení připojitelná k PC
Domat Control System - představuje modulární otevřené řešení
KMB Systems - Vývoj, výroba a dodávky měřicí a monitorovací techniky pro energetiku



Vývoj a výroba elektrických přístrojů a zařízení
MEP Postřelmov, a.s.
Hala 1, stánek G10

Výrobní program ke stažení ZDE. (PDF, 254 kB)

  
  • Rychlovypínače
  • Odporníky
  • Odporové spouštěče
  • Elektromagnety, elektromagnetické ventily
  • Přístroje pro trakční vozidla
  • Rozváděče
  • Jeřábová výzbroj
  • Odpojovače
  • Ostatní přístroje
  • Strojírenská výroba
  • Ostatní aktivity
  • Dceřinná společnost MEP Slévárna, a.s.
  • Dceřinná společnost MEP Galvanovna, a.s.

nahoru



Chcete si elektřinou topit nebo svítit?
VID ELSTROEM, s.r.o.
Hala 6, stánek A10

Katalog - bodová světla (PDF, 139 kB)

O společnosti:

Firma VID ELSTROEM s.r.o., jako součást skupiny firem ViD a partner několika výrobců světových značek, přináší na český trh kvalitní, konkurenceschopný a cenově zajímavý elektrotechnický materiál s cílem nejen obohatit nabídku na trhu, ale také přispět touto cestou ke zvýšení efektivity prodeje svých obchodních partnerů.

Stále se rozšiřující sortiment zahrnuje například adekvátní alternativy v oblasti časových relé, designově i cenově zajímavé vačkové spínače v plastových skříních, vertikální i horizontální odpínače výkonových nožových pojistek, instalační krabice a rozvodnice v krytí IP 65, průmyslové vidlice a zásuvky, propojovací hřebeny nebo kompletní sortiment svorkovnic a bezšroubových svorek.

Díky dodavatelské spolehlivosti a snaze o co nejvyváženější vztahy se všemi partnery tvoří dnes zákaznické spektrum nejen firmy z oblasti Vysočiny, ale celé České republiky i zahraničí.

nahoru



LEDKOVKY - extrémní životnost, zanedbatelná spotřeba
ELIM® s.r.o.
Hala 5, stánek C1

Firma ELIM® s.r.o. VOLARY se zabývá vývojem a výrobou nízkoenergetických světelných zdrojů a dekorativních svítidel - LEDKOVEK®.

Jedinečnost těchto výrobků spočívá v jejich extrémní životnosti, zanedbatelné spotřebě, možnosti častého spínání, vysoké odolnosti a barevné rozmanitosti. Navíc nevyzařují žádné infračervené a ultrafialové záření a téměř se nezahřívají. ELIM® nabízí ledkovky jako světelné zdroje se závitem či paticí E27, E14, GU10, MR16 a G23, jako dekorativní svítidla pro 230V, 12V i 24V nebo jako orientační vestavná svítidla (kulatá i hranatá) montovatelná do elektro-instalační krabice KU68. Nově připravujeme dekorativní ozdobná svítidla (kombinace křišťál - dřevo) a vestavná svítidla s nerez rámečky.

   

Na naše výrobky poskytujeme záruku neuvěřitelných 10 let!!!

Navštivte nás v HALE 5 u stánku C1 a využijte příležitost prohlédnout si osobně naše výrobky i zajímavé výstavní ceny a informovat se o možnostech spolupráce. Na setkání s Vámi se těší Petr Mráz, technický ředitel a jednatel společnosti a Mgr. Stanislava Hirschfeldová, manažerka odbytu.

nahoru



Extrémně kompaktní nový mikrokrokový ovladač
Next system Vertriebsges.m.b.H.
Hala 3, stánek C19

MForce MicroDrive, extrémně kompaktní nový mikrokrokový ovladač od technologického vůdce Intelligent Motion Systems (IMS) má 12,7 cm2 a dodá nepřekonaný výkon a hladkost běhu motoru za velmi ekonomickou cenu.

MForce MicroDrive akceptuje velký rozsah napájení od +12 až po +48 VDC a je možné ho dostat ve verzích Microstepping, Motion Control s inteligentním programovatelným ovladačem pohybu, Speed Control s integrovaným programovatelným ovladačem rychlosti a s CANopen komunikačním protokolem.

Možnost 2A RMS, 2.8 A špičkového výstupního proudu na jedné fázi dovoluje kompaktnímu MForce MicroDrive kontrolovat velké množství různých motorů od velikosti 8 až po 34. Mikrokrokový ovladač umožňuje 20 rozlišení, od plného až po 256 mikrokroků na plný krok a rozšířený teplotní rozsah od -40°C až po +85°C obstará dlouhou, bezúdržbovou životnost v náročném okolí.

MForce MicroDrive je kompaktní a levné řešení, které Vám sníží náklady systému, vývoje a zkrátí montážní dobu pro mnoho různých aplikací.

Přijďte se podívat na tenhle kopaktní a šikovný mikrokrokový ovldač na stánek firmy next system VertriebsgesmbH v hale 3, sektoru C, číslo stánku 19.

nahoru



Certifikát konektorů pro fotovoltaické systémy
Multi Contact
Hala 4, stánek A20

Společnost Multi-Contact si Vás dovoluje pozvat na 15. mezinárodní veletrh elektrotechniky a elektroniky AMPÉR 2007.

Multi-Contact bude prezentovat své výrobky z oblastí Testování a Měření, Průmyslových konektorů, konektorů pro Automatizaci a Robotizaci, dále pro Solární energii a Zdravotní průmysl.

Stávající výrobní řady pokrývají široké pásmo aplikací. Od všeobecných až po velmi specifické zákaznické požadavky.

Novinky: nový TÜV certifikát konektorů pro fotovoltaické systémy.

nahoru



Kvalitní výrobky a služby za rozumné ceny
ECS Tools s.r.o.
Hala 4, stánek A29

Proč to můžeme říci?

  • Na stovkách pracovišť slouží pájecí stanice GT21TS a také stále GT11DS. Jde o servisní pracoviště širokého rozsahu (audio-video, mobilní telefony, počítače, průmyslová elektronika), vývojová pracoviště, aplikace v autoelektronice, televizi, rozhlasu, na vědeckých pracovištích atd.

    Zákazníci jsou ve vysoké míře spokojeni. Na potřeby zákazníků reagujeme pružným servisem a řešením jejich rozmanitých potřeb. To mohou být například speciální trysky zákazníkovi na míru, ale také podpora v podobě konzultace a školení v technologických postupech práce.

    Novinkou jsou pájecí stanice GT31, GT32 a GT32-BGA s elektronikou řízenou mikroprocesorem za velmi příznivou cenu. Vyhoví širokému okruhu uživatelů.

  • Dynamicky rostoucí potřeba pracovat s BGA pouzdry vedla k vývoji odpovídajícího pracoviště. Výsledkem je pájecí stanice GT-PRO a servisní pracoviště GT-RWE, které sestává ze spodního předehřevu s maximálním výkonem 1,3kW a ramene pro stabilní držení pájecího nástroje s automatickým zdvihem na konci pájení.

    Se zákazníky aktivně spolupracujeme na řešení jejich potřeb. Například jako jediní z řady oslovených významných společností jsme byli schopni provést za dva měsíce výměnu 1200 kusů BGA patic LGA775 na mainboardech PC.

  • Symboly a jejich význam:



    ISO9001:2001 - certifikovaný systém řízení jakosti je zaveden od září 2003. V roce 2006 proběhl úspěšně recertifikační audit.
    Česká kvalita a ESČ značka je udělována na základě každoročního auditu výroby certifikační autoritou EZU Praha. Patří k tomu i opakovaný test výrobku v laboratořích EZU (naposledy koncem roku 2006).
    CE - označuje shodu výrobku s předepsanými normami.
    VDE 0701 - na výrobku byl proveden test pospojení kostry a elektrické pevnosti izolace.
    Eko Kom obličej a Zelený bod - naše společnost je zapojena do systému oběhu a recyklace obalových materiálů.

Co chceme ukázat?

Dodaný výrobek na jedné straně a školení uživatelů na straně druhé má pro nás vyvážený vztah. Nechceme být jen prodejci zboží, chceme aby naše výrobky úspěšně sloužily našim zákazníkům.

nahoru



Docházkový terminál a nové moduly
ESTELAR s.r.o.
Hala 4, stánek A29

Společnost ESTELAR s.r.o. je předním výrobcem a dodavatelem identifikačních systémů. Hlavním zaměřením firmy je vývoj a výroba systému ACS-line, určeného především pro evidenci docházky a kontrolu vstupu. Další využití systému je v oblasti objednávky a výdeje stravy v závodních jídelnách. V neposlední řadě také v oblasti sledování výrobních procesů a odvádění práce na zakázkách. Systém využívá mimo klasickým metod identifikace (čipy Dallas, bezkontaktní karty) také identifikaci otiskem prstu. Jako první představila v roce 2005 společnost ESTELAR s.r.o. docházkový terminál s barevným grafickým displayem, který nastavil nový trend v této kategorii. Na jaře roku 2007 budou uvedeny do prodeje nové rozšiřující moduly pro tento terminál, který tak získá ještě širší uplatnění.

Na letošním veletrhu AMPER 2007 bude mimo jiné představen nový model datového terminálu s barevným displayem a touch panelem. Tento terminál nalezne využití především v systémech inteligentní elektroinstalace, monitorování budov a procesů. Dále bude poprvé předvedena zcela nová koncepce on-line systému pro hotely, lázně, fit-centra apod.

nahoru



Profily z vyztužených plastů nacházejí široké uplatnění
GDP KORAL, s.r.o.
Hala 1, stánek G25

Navštivte stánek firmy GDP KORAL na mezinárodním veletrhu AMPER v Praze ve dnech 27.3. - 30.3.2007 v hale 1, sektor G, stánek 25.

GDP KORAL je česko-francouzská firma zabývající se výrobou kompozitních materiálů. Profily z vyztužených plastů nacházejí široké uplatnění v elektrotechnice a energetice, neboť jsou to dobré elektrické izolanty. Využívají se jako nosné konstrukce a kabeláže, kryty kolejnic, části trafostanic, klínky do elektromotorů, při výrobě komponent větrných elektráren, žebříky. Přednostmi kompozitů jsou zejména elektrická izolace, tepelná odolnost, elektromagnetická propustnost, pevnost a tuhost při nízké hmotnosti, dlouhá životnost s minimálními nároky na údržbu, odolnost proti korozi.

nahoru



ETC - Měřící zařízení připojitelná k PC
ETC, s.r.o.
Hala 5, stánek B1

ETC s.r.o. je spoločnosť zameraná na výrobu a predaj meracích zariadení pripojiteľných k PC.

Typickými predstaviteľmi našich prístrojov sú:

  • digitálne pamäťové osciloskopy,
  • generátory ľubovoľných priebehov,
  • logické analyzátory.

Svojimi technickými parametrami ponúkajú tieto prístroje veľmi dobrý pomer výkon/cena. Všetky prístroje sa pripájajú k PC a ovládajú sa pomocou pribaleného softvéru. Ovládanie prístrojov je veľmi jednoduché a intuitívne. Takmer všetky naše prístroje majú relatívne malé rozmery a sú napájané cez USB rozhranie. Tým sa otvárajú možnosti ich nasadenia nielen v laboratórnych podmienkach.

Vlajkovou loďou našich osciloskopov je M574 - 150MHz digitálny pamäťový osciloskop. Jeho základné vlastnosti sú nasledovné:

Jeho základné vlastnosti sú nasledovné:

  • pripojiteľnosť k PC cez rozhranie USB (2.0 alebo 1.1),
  • veľká vnútornú pamäť: 1MS pre každý kanál,
  • reálna vzorkovacia rýchlosť 100MS/s v dvoch meracích kanáloch,
  • periodicky opakujúce sa priebehy je možné vzorkovať až rýchlosťou ekvivalentnou 10GS/s,
  • frekvenčný rozsah vertikálnych zosilňovačov je 150 MHz.

Spôsob ovládania prístrojov je veľmi podobný ovládaniu klasických prístrojov, pričom programové vybavenie, ktorého aktualizácie sú voľne prístupné na stránke spoločnosti (www.etc.sk), ponúka aj množstvo nadštandardných funkcií.

Od mája 2007 bude v predaji už i nový generátor M531, o ktorom sa môžete informovať na našom stánku na výstave Ampér 2007 (Hala 5, číslo stánku: B1), alebo e-mailom na info@etc.sk.

nahoru



Domat Control System představuje modulární otevřené řešení
Domat Control System, s.r.o
Hala 7, stánek A10

Domat Control System, s.r.o na veletrhu Amper 2007 představuje modulární otevřené řešení:

periferie pro měření a regulaci (teploměry, termostaty, manostaty, čidla vlhkosti a tlaku, ventily a pohony)
inteligentní digitální a analogové vstupně/výstupní moduly a převodníky, regulaci jednotlivých místností (moduly komunikující prostřednictvím sběrnic RS 232/485 a TCP/IP)

volně programovatelný regulátor MiniPLC s webovým přístupem
(včetně programovacího prostředí a editoru webových stránek a grafiky)

volně programovatelné procesní stanice s dotykovým displejem pracující se standardy průmyslových OS Windows
(prostředí OS Windows, komunikace TCP/IP, www)

programovací prostředí RcWare SoftPLC s knihovnami funkcí pro větrání, vytápění a klimatizaci
(programování aplikací pomocí funkčních bloků, snadná vazba procesů na grafické a manažerské nadstavby, zákaznické knihovny funkčních bloků)

vizualizační dispečerské pracoviště RcWare Vision
(dynamické zobrazování technologií, vzdálené přístupy, integrace systémů MaR různých výrobců)

databázová nadstavba pro provozovatele RcWare Manager
(SW moduly pro datové analýzy, sběr a sledování spotřeb energií, servis a údržba zařízení)

internetové komunikace v oblasti řízení budov
(monitoring a obsluha systémů budov přes internet, koncept Smarthouse Light)

Po celou dobu konání veletrhu budou přítomni naši zástupci ve věcech technických i obchodních, se kterými si můžete předem sjednat schůzku na tel. 234 602 735 nebo mailem - info@domat.cz.

nahoru



Vývoj, výroba a dodávky měřicí a monitorovací techniky pro energetiku
KMB Systems
Hala 8, stánek B31

nahoru



 
 
Reklama