Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference Světové dny úspor energií 2007

Ve dnech 28. února – 2. března 2007 se uskuteční v Městské hale hornorakouského Welsu již tradiční odborná Konference World Sustainable Energy Days, kterou organizuje O.Ö. Energiesparverband a ECČB opět zprostředkovává účast na této akci odborné veřejnosti a všem zájemcům za zvýhodněných podmínek.

Jedná se o největší každoročně pořádanou evropskou konferenci zaměřenou na obnovitelné zdroje energie, efektivní využívání energetických zdrojů v budovách, průmyslu a dopravě. Při současném růstu cen elektřiny, tepla a vody jde o velmi aktuální téma jak pro domácnosti tak pro podnikatele. Konference nabízí jak přehled o současné situaci, normách a trendech v jednotlivých evropských zemích, tak i informace pro odborníky a podnikatele v tomto rychle rostoucím oboru. Paralelně k této konferenci se koná Veletrh úspor energií (1. - 4. března), kde přes 850 vystavovatelů z více než 10 zemí představí nejnovější a nejžádanější technologie na trhu. Tak se návštěva výstaviště ve Welsu může stát zároveň inspirativním zážitkem i prozíravým krokem.

V letošním roce proběhnou v rámci konference následující akce:

  • Evropská konference o úsporách energií (1. března)
  • Evropská konference o peletách (28. února)
  • Konference "Budoucnost energie 2030" (2. března)
  • Seminář "Rozvoj venkova a trvale udržitelná energie" (2. března)
  • Panelová prezentace (28. února - 2. března)
  • Odborné exkurze na téma pelety, solární energie, biomasa a energetická efektivnost (27. února)

Jednacími jazyky konference jsou němčina, angličtina, italština, francouzština a španělština. Vyplněné přihlášky na konferenci zasílejte prosím nejpozději do 15. února 2007 na níže uvedenou adresu (přihlášku je možné zaslat e-mailem, dopisem, faxem nebo v elektronické podobě).

Účastníkům z ČR registrovaným přes Energy Centre České Budějovice nabízíme zvýhodněnou cenu vložného 100,- € (v ceně vložného je zahrnut vstup na všechny akce kromě exkurze, sborník, občerstvení a vstupenka na Veletrh úspor energií). Plná výše vložného činí 200,- €. Dále vložné na exkurzi, které činí 70,- €, obsahuje účast a pohoštění. Dopravu do Rakouska stejně jako ubytování ve Welsu bohužel nezajišťujeme (seznam hotelů naleznete např. na www.wsed.at). ECČB však pořádá 2 jednodenní zájezdy na Veletrh úspor energií (2. a 3. března) jako i prohlídky veletrhu v češtině.

Přihláška na konferenci ke stažení ve formátu Word ZDE a ve formátu PDF ZDE.

Bližší informace a přihlášky ke stažení naleznete na www.eccb.cz, nebo nás můžete navštívit přímo v kanceláři ECČB na nám. Přemysla Otakara II. 87/25 v Č. Budějovicích, tel.: 387 312 580, eccb@eccb.cz.

 
 
Reklama