Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

WILO SMS Info - nová dimenze služeb zákazníkům

WILO Praha s.r.o. pro zkvalitnění péče o své zákazníky, zejména z řad montážních firem, správců tepelných hospodářství ale i dalších uživatelů čerpadel, připravilo nový komunikační a informační kanál - WILO SMS Info.

Zákazníci firmy WILO tímto dostávají další silný nástroj jak získat kdekoli a kdykoli, 365 dní v roce, 24 hodin denně, nejdůležitější a nejčastěji poptávané informace. V praxi jde většinou o zjištění ceny výrobku, kontaktu na příslušného regionálního pracovníka, záměnu stávajícího čerpadla za nový výrobek WILO a podobně. Zpravidla však tyto informace potřebujete okamžitě a bez ohledu na denní či noční dobu. Pro využití informací z tohoto systému Vám stačí jen mít u sebe mobilní telefon.

Pro aktivaci základní služby postačuje zaslat jedinou registrační SMS. Pro využití všech předností služby se lze bezplatně zaregistrovat přes www.wilo.cz.

Jak WILO SMS Info funguje?

Služba WILO SMS Info umožňuje vyžádat si prostřednictvím jednoduché, předdefinované SMS zprávy z databází WILO nejčastěji zjišťované údaje. Stačí jen odeslat na číslo WILO SMS Info textovou zprávu s Vašim požadavkem a obratem Vám přijde prostřednictvím jedné nebo více SMS na Váš telefon odpověď. Dostupnost služby je omezena pouze pokrytím signálem u Vašeho operátora. Důležité je, že za odeslanou SMS neplatíte žádnou zvláštní cenu. Vámi odeslaná SMS je zpoplatněna stejně, jako všechny ostatní zprávy, které odesíláte do sítě T-mobile. Samozřejmě nic neplatíte za příchozí SMS (těch může být v závislosti na zjištěných údajích i více).

Jak se do systému registrovat?

Pokud se spokojíte s omezeným rozsahem informací, stačí odeslat na číslo 736365362 registrační SMS ve tvaru: REGISTRACE,jmeno,prijmeni,e-mail
kde slovo REGISTRACE je povinné klíčové slovo.

jmeno,prijmeni je Vaše jméno, příjmení - doporučujeme obojí bez háčků a čárek
e-mail je Vaše e-mailová adresa

Systém si SMS sám vyhodnotí a odešle Vám zpět informaci o úspěšné registraci a registrační kód (např. 32114512) pro následnou rozšířenou registraci přes web (viz. níže). Současně Vám bude zaslána SMS pro získání sady šablon pro Vaše dotazy. Stačí tedy odeslat zpět na číslo 736365362 jako SMS slovo: SABLONY.

Následně si můžete příslušné šablony dotazů uložit do samostatné složky v telefonu pro další opakované použití.

Pro využití všech možností systému je třeba provést rozšířenou registraci prostřednictvím internetu na www.wilo.cz. Prostřednictvím www stránek WILO můžete provést i prvotní registraci do WILO SMS Info namísto registrace přes SMS. Následně si zde po otevření registračního formuláře a zadání Vašeho registračního kódu dle potřeby opravíte u svého jména a příjmení háčky, čárky a doplníte další údaje. Poté již budete moci využívat všech dostupných služeb WILO SMS Info a to včetně rozšířených služeb.

Registrací přes internet získáte navíc možnost být aktuálně informován o akcích WILO, novinkách, slevových akcích WILO a podobně. Díky jednoduché registraci tak získáte obdobné výhody jako naši stálí partneři.

Jaké informace prostřednictvím WILO SMS Info získáte?

Vaše základní registrace do systému:

Šablona SMS=Váš dotaz Odpověď
REGISTRACE,jmeno,prijmeni,email Odešle registrační SMS, jako odpověď bude zaslán kód k rozšířené registraci přes www.wilo.cz

Po základní registraci prostřednictvím SMS tak získáte možnost zjistit následující informace:

Šablona SMS=Váš dotaz Odpověď
REGKOD Zašle registrační kód (např. při nechtěném vymazání)
SABLONY Zašle sadu předdefinovaných SMS obsahujících šablony dotazů
HELP,psc,popis problému Zpráva je přeposlána k vyřešení regionálnímu pracovníkovi (dle PSČ) a zákazník je o tomto informován
KONTAKT,psc Zašle kontakt na regionálního pracovníka dle místní příslušnosti
SERVIS,psc Zašle zákazníkovi kontakty na servisní organizace v dané lokalitě blízké zadanému psc**

Po zaregistrování na www.wilo.cz (rozšířená registrace s použitím registračního kódu) můžete získávat prostřednictvím SMS následující informace:

Šablona SMS=Váš dotaz Odpověď
CENA OC,objednací číslo Zašle ceníkovou cenu výrobku bez DPH
CENA TYP,typové označení Zašle ceníkovou cenu výrobku bez DPH a jeho objednací číslo
ZAMENA,typ Srovná typ již nevyráběného bezucpávkového čerpadla WILO nebo obdobného výrobku jiného výrobce s databází záměn a nabídne aktuální výrobky WILO, kterými lze zadaný typ hydraulicky nahradit ( běžně i více možných náhrad) *
Pokud nedokáže zaměnit automaticky, odešle Vám o tom zprávu

Poznámky:

* - bude postupně rozšiřováno o další typy čerpadel.
* * - připravujeme

Důležitá upozornění:

Každá Vámi odeslaná SMS musí být ve tvaru, který umožní její počítačové zpracování. Z tohoto důvodu doporučujeme vyžádat si šablony dotazů a uložit si je do samostatné složky ve Vašem mobilním telefonu. Pro bezproblémové zpracování dotazu pište vše bez háčků a čárek.

V zásadě každá SMS obsahuje jedno klíčové slovo (např. REGKOD nebo CENA OC atd.), které určuje, na jakou informaci se dotazujete a jaká bude odpověď. Dále zpravidla následují další údaje, které Váš dotaz upřesňují (například objednaci cislo, podle kterého bude dotaz vyhodnocen).

Pokud je položek v dotazu více, musí být od sebe odděleny čárkou, za kterou následuje další údaj. Za čárkou nemusí být mezera. Není důležité, zda v odesílané SMS použijete VELKA PISMENA, mala pismena nebo JeJicH kOMBinaci.

V některých případech stačí odeslat jen klíčové slovo (např. SABLONY) a systém Vám poté zašle předdefinované vzorové šablony dotazů, které si můžete pro opakované použití uložit do svého telefonu.

Pro lepší rozlišení údajů v SMS jsou klíčová slova jednotlivých dotazů v šablonách napsána VELKYMI PISMENY. Údaje, které chcete vyžádat, nebo které je třeba doplnit, jsou napsána malymi pismeny.

Pokud chcete zaměnit stávající čerpadlo za nové WILO, opište ze štítku starého čerpadla pokud možno co nejpřesněji typové označení nebo alespoň jeho část. Zvyšujete tím pravděpodobnost nalezení vhodného čerpadla. Údaje o výkonu motoru, DN, výrobní číslo a pod. nezadávejte. Systém vyhledává vhodné čerpadlo jen dle názvu původního čerpadla. Díky neustálému technickému vývoji se zcela běžně může stát, že nové čerpadlo WILO bude mít při stejném hydraulickém výkonu výrazně menší rozměry a příkon než Vaše stávající čerpadlo!

WILO Praha s.r.o. přistupuje k péči o své zákazníky komplexně. Díky tomu mají koneční zákazníci možnost využít výrazné slevy (běžně 30 % z ceníkové ceny) na nově zakoupené čerpadlo WILO a to v akci "Nové Wilo za staré čerpadlo". Získáte tak např. vysoce účinná, a tedy úsporná, čerpadla WILO za velmi atraktivní ceny a to i ve srovnání s neregulovanými čerpadly.

Nasazením vysoce účinných čerpadel řad WILO STRATOS a WILO STRATOS ECO namísto Vašeho starého čerpadla, mnohdy ještě neřízeného, můžete nejen vyřešit některé problémy otopné soustavy (např. hydraulický hluk), ale zejména výrazně ušetřit desítky až tisíce kilowathodin ročně na elektrické energii spotřebované při čerpací práci.

Závěr:

WILO SMS Info

byl firmou WILO Praha s.r.o. vytvořen proto, aby Vám rychle poskytoval základní informace

  • bez ohledu na místo, kde se nacházíte
  • bez ohledu na denní či noční dobu. Prostě tehdy, když je potřebujete.

WILO SMS Info

je otevřený systém poskytování informací o produktech WILO a službách, které Vám WILO poskytuje:

  • záleží jen na Vás, jak ho budete využívat
  • komunikujte s námi a pomáhejte svými podněty systém zdokonalovat k Vaší spokojenosti!

WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.