Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Koupelnové standardy

O jaké koupelně sníte? Velké nebo malé, klasické nebo moderní, exkluzivní nebo za nízkou cenu? Máte mnoho možností. S výrobky KOLO může mít Vaše koupelna originální nevšední styl. A co je nejdůležitější, budete se v ní cítit skutečně dobře.

Funkčnost koupelny je nutnou podmínkou, ale ne jedinou. Moderní koupelna musí mít svérázný charakter, dovedně zdůrazněný liniemi koupelnové keramiky a k ní přizpůsobeným nábytkem. V nabídce Kolo lze najít rozmanité a stylově velice zajímavé série výrobků, které vytvoří žádoucí atmosféru interiéru jak v minimalistické, tak i v klasické koupelně. Keramika a koupelnový nábytek Kolo Vám dává mnoho zajímavých možností s vysokou kvalitou a moderním designem za rozumnou cenu.

Koupelnové standardy

Stavíte dům nebo opravujete svůj byt? Výborně! To je vhodná příležitost, abychom se zamysleli nad pozvednutím významu koupelny, aby nám ještě více sloužila.

Stojí za to si uvědomit všechny naše potřeby a funkce, které může moderní koupelna plnit.

Velmi dobrým řešením je naplánování několika koupelen v bytě, samozřejmě s ohledem na finanční možnosti a obytnou plochu.

V níže uvedeném přehledu naleznete návrhy koupelen v závislosti na počtu osob, a dále pak příklady jednotlivých typů koupelen.



Rodinná koupelna

Koupelna s keramikou, nábytkem a vanou nebo sprchovým koutem pro celou rodinu. Každý v ní má své místo, svůj úložný a odkládací prostor. Nachází se v centrálním místě bytu. (na obrázku Nova Top značky KOLO)


Funkční toaleta

Komfort zaručí i malá toaleta, funkčně vybavená rozměrově vhodným klozetem a samozřejmě umývátkem, umístěná vedle haly, obývacího pokoje nebo pokoje pro hosty. (na obrázku Nova Top Pico značky KOLO)


Koupelna bez bariér

Zabezpečuje svobodné a bezpečné používání sanitárních zařízení tělesně postiženým i straším osobám se sníženou pohyblivostí těla bez cizí pomoci. V nabídce Kolo jsou také madla a další příslušenství pro koupelnu bez bariér. (na obrázku Nova Top Bez Bariér značky KOLO)


Malá koupelna

S vhodnou keramikou, vanou nebo sprchovým koutem může být i malá koupelna nejen estetická, ale také - a to je nejdůležitější - plně funkční. (na obrázku Nova Top Pico)


Koupelnový salón

Můžete si po namáhavém dni přát něco více? Prostorná koupelna je místem nejen pro osobní hygienu, ale také pro odpočinek a regeneraci. K tomu Vám nově poslouží i hydromasážní vany Kolo. (na obrázku Ego a vana Furora značky KOLO)


Koupelna u ložnice

Koupelna rodičů pouze pro sebe. Vysoký komfort a výjimečná intimita v duchu moderního bydlení. Pokud situace dovolí, můžeme podobně uvažovat i o koupelně pro děti vedle jejich pokoje. (na obrázku Caprice značky KOLO)




Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.