Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Čestné uznání pro Dakon

Na návštěvě stánku firmy Dakon nám Ing. Šubrt, vedoucí oddělení obchodu a marketingu, představil řadu nových plynových kotlů, které se na trhu objeví v nejbližších dnech.

Nová řada nástěnných teplovodních kotlů k vytápění objektů s průtočným nebo zásobníkovým ohřevem teplé vody je certifikována pro spalování zemního plynu a propanu a respektuje moderní trendy: hospodárný provoz s nízkou spotřebou plynu, vysokou účinnost, malé rozměry, snadnou montáž, automatické kontrolní a ochranné funkce.

Novinkou, od které se v příštím roce očekává úspěch na trhu, je litinový teplovodní kotel pro pyrolytické spalování suchého dřeva. Pyrolytické spalování zaručuje ekonomický a ekologický provoz, při kterém vzniká minimum popela. Litinové těleso je výrazně odolnější vůči dehtům a kyselinám vznikajícím při zplyňování, prodlužuje se životnost kotle. Litinové kotle DAMAT PYRO G se vyrábějí ve výkonové řadě od 20 do 36 kW. Přednosti: vysoká účinnost až 88 %, delší životnost litinového kotlového tělesa, jednoduchá regulace primárního vzduchu, umístění ventilátoru na výstupu spalin, předehřev vzduchu pro spalování, provoz kotle lze řídit termostatem nebo programátorem v rozsahu 50 až 100 % jmenovitého výkonu. Kotle mají snadnou obsluhu a zaručují úsporné a ekologické vytápění.
Úspěch tento výrobek nastartoval hned při své premiéře - byl oceněn Čestným uznáním v soutěži o nejlepší exponát veletrhu Aqua-therm Praha 2006.



Stánek firmy DAKON



Nová řada nástěnných plynových kotlů



Kotel DAMAT PYRO G oceněný v soutěži o nejlepší exponát veletrhu



Stánek Dakon uspokojí nejen odborné zájmy návštěvníků
 
 
Reklama