Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhodnocení soutěže Zlatý@TZB-info 2006

Tradiční soutěž Zlatý@TZB-info probíhá vždy před veletrhem Aqua-therm a na tomto veletrhu je také slavnostně vyhodnocována. Letošní předání pohárů vítězným webovým stránkám, které dostaly nejvíce hlasů čtenářů portálu TZB-info, se konalo právě v rámci 1. dne konference TZB-2006.

Ocenění za nejúspěšnější webovou prezentaci firem v oblasti technického zařízení budov předávala za TZB-info obchodní ředitelka Ing. Dagmar Kopačková. Již čtvrtý ročník soutěže se setkal s velkým zájmem odborné veřejnosti, která také rozhodla o vítězích. Na třetím místě se umístila společnost GEMINOX (www.geminox.cz), jejíž zástupce p. Zdeněk Fučík při přebírání ceny řekl, že své webové stránky chtějí dále vylepšit, zpřehlednit a modernizovat. Na nových stránkách se objeví i řada nových výrobků a plánuje se svěží design.
Na druhém místě se umístila společnost ATREA (www.atrea.cz). Petr Hořejš při přebírání ceny řekl, že jsou se stránkami spokojeni a že i nadále je prioritou je průběžně udržet aktuální.
Soutěž s velkou převahou vyhrála společnost SCHIEDEL (www.schiedel.cz), jejíž webové stránky uživatelé označili za nejpřehlednější a uživatelsky nejpříjemnější. Webové stránky společnosti Schiedel jsou nové, byly spuštěny v září 2006 a jak řekla Ing. Mokošínová, jejich zpracování bylo náročné. O to více první místo potěšilo.



Z. Fučík ze společnosti Geminox přebírá cenu za 3. místo v soutěži o Zlatý zavináč



Petr Hořejš ze společnosti ATREA přebírá cenu za druhé místo



Ing. Eva Mokošínová ze společnosti Schiedel přebírá cenu za první místo v soutěži Zlatý@TZB-info 2006 za nejlepší webovou prezentaci firmy, zabývající s technickým zařízením budov
 
 
Reklama