Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rodina prvotřídních van značky KOLO od firmy Sanitec

Firma Sanitec přichází na trh s novou řadou prvotřídních van značky KOLO. Na své si přijdou jak milovníci jednoduchosti a minimalismu, tak vyznavači designově zajímavých a asymetrických van. Co však určitě nelze těmto vanám upřít je jejich praktičnost a pohodlnost.

Pravoúhlá vana Primo

Novinka značky KOLO

Vana PRIMO se vyznačuje módním designem, jehož podstatou je jednoduchost a minimalismus. Právě osobitý tvar vany rozhoduje o její funkčnosti a estetice.

Vana Primo stylově navazuje na keramiku a nábytek ze stejnojmenné série. Díky tomu lze snadno navrhnout vybavení koupelny tak, aby tvořilo sladěný celek. Základním rysem je obdélníkový tvar vany, který plně vyjadřuje dynamičnost série. Dokazuje, že se pozornost designéra zaměřila na funkčnost a pohodlí. Malé množství zlomů a přechodů napomáhá snadnému udržování čistoty.

Ti, kteří si chtějí dopřát požitek z hydromasáže, mohou mít vanu Primo s jedním ze dvou dostupných systémů: Whirpool W100 nebo kombinovaný Whirlpool + Airpool MX200. Díky hydromasážní vaně se koupel stane každodenním lékem na stres a únavu.

Můžete volit ze čtyř délek vany: 140, 150, 160, 170 cm, šířka vany je 70 cm a hloubka 44 cm. Ve větší vaně se mohou pohodlně a svobodně vykoupat i osoby o výšce 190 cm. K vanám lze na přání zvolit praktické čelní a boční panely KOLO. Panely umožňují rychlou a snadnou montáž a v případě hydromasážních van usnadňují přístup k masážnímu zařízení.

Vana Primo je vyrobena z nejkvalitnějšího sanitárního akrylátu Lucite®. Izolační vlastnosti tohoto materiálu způsobují, že vana je příjemně teplá na dotek a připravená koupel si déle udržuje vysokou teplotu. Díky výjimečné hladkosti se akrylát velmi snadno udržuje čistý.


Nové pravoúhlé vany KOLO, Primo s jednoduchým, prostým tvarem mají mimořádně dlouhý vnitřní prostor. Lidé o výšce 190 cm získají tak pohodlnou koupel již ve vaně o délce 170 cm! (4.580 Kč vč. instalačních nohou, cena za vanu se systémem Whirlpool W100 je 25.170 Kč, s kombinovaným systémem Whirlpool & Airpool MX 200 je 36.210 Kč - uvedené ceny jsou bez DPH)

Výjimečný design. Pravoúhlá vana Clarissa

Všechny vany a sprchové vaničky značky KOLO jsou vyráběny z vysoce kvalitního litého akrylátu Lucite. Nejinak je tomu i u stylové vany Clarissa, která upoutává svým výjimečným designem.

Vany Clarissa: Výjimečný čistý tvar. Vnější čisté linie ve spojení s vnitřním dynamickým tvarem a komfortní plochou pro sezení vytváří z této vany výjimečné řešení pro vybavení koupelny v současném trendu. Vany Clarissa značky KOLO jsou dodávané v oválném (180 x 85 cm) a pravoúhlém provedení (180 x 80, 190 x 90 cm), které lze velice vhodně kombinovat s novou sérií keramiky a nábytku "Quattro".

Maxima, Rewia a Sesja - rodina prvotřídních van

Nové rohové vany značky KOLO.

Styl, dobrý vkus, úspěšnost a sladění s přírodními trendy - toto je idea, kterou designéři vtiskli vanám Sesja, Rewia a Maxima. Jsou vyrobeny z akrylátu, stejně tak praktické jako komfortní.

Rohové vany značky KOLO vnáší do interiéru harmonii, znázorňují snahu přírody o dosažení symetrie. Plynulé, měkké linie okrajů vany Maxima, výrazné hrany vany Rewia a originální vnitřní tvar vany Sesja - každá má své kouzlo. Koupelna působí harmonicky uspořádaným dojmem a získává luxusní, elegantní rozměr.

Můžete volit ze tři zmíněných modelů:


Maxima (9.380 Kč)


Rewia (8.580 Kč)


Sesja (7.680 Kč)

Pokud jde o design, jsou si podobné: každá má sedátko a zaoblený vnější okraj. Nelze si ale nevšimnout, že jsou to tři různé návrhy. Vany se liší rozměry (Maxima 150x150 cm, Rewia 145x145 cm, Sesja 135x135 cm) a také tvarem sedátka. Všechny jsou hluboké nejméně 44 cm, což umožňuje ponoření celého těla ve vodě.

Vany lze vybavit hydromasážním systémem. Každodenní koupel spojená s proudem vody, masírujícím unavené svalstvo, přináší úlevu a zmírňuje stres. Vodní masáž může zlepšit krevní oběh nebo stav pokožky.

Sanitární akrylát, z něhož jsou vyrobeny vany KOLO, se vyznačuje specifickými vlastnostmi. Díky izolačním schopnostem si připravená koupel déle udržuje teplotu a povrch vany je teplý a příjemný na dotek. Hladký povrch vany usnadňuje udržování čistoty vany.

Vany lze na přání vybavit speciálními čelními krycími panely, které usnadňují montáž a zajišťují přístup k hydromasážnímu zařízení.

Clarissa, Elipso a Geo - tvarová rozmanitost

Nové asymetrické vany značky KOLO.

Rodina asymetrických van prodávaných pod značkou KOLO se vyznačuje moderním a originálním designem, ergonomickým tvarem a vysokou kvalitou provedení.

Asymetrické vany jsou určeny do menších interiérů koupelen, v nichž klasická jednoduchost ustupuje moderním tvarům. Pravé úhly ve spojení se zaoblením jedné ze stran dodávají místnosti dynamický charakter. Asymetrie, tolik pohodlná zejména v menší koupelně, podporuje kreativitu - každá koupel může být zdrojem inspirace.

Clarissa

Tato asymetrická vana má velmi charakteristický, futuristický tvar. Díky širokým okrajům vypadá vana velmi stabilně a široká vytvarovaná část vany je pohodlnou oporou pro záda. Vana má rozměry 160x100 cm (9.980 Kč bez DPH vč. nohou). Komfort koupání mohou zvýšit tři hydromasážní systémy. Můžete si zvolit vanu s "vířivým" systémem Whirlpool W400 (51.840 Kč) nebo kombinovaným systémem Whirlpool a Airpool MX600 nebo MX600 PRO (od 82.990 Kč). Uvedené ceny jsou bez DPH.

Elipso

Vana Elipso má originální oválný vnitřní prostor a velmi jemné okraje. Polička v rohu se skvěle hodí na koupelovou kosmetiku a příslušenství. Jemné tvary tohoto modelu navozují klidnou a hřejivou atmosféru. Vana Elipso má rozměry 150x100 cm, hloubku 44 cm a může být vybavena jedním ze tří hydromasážních systémů: Whirlpool W100 nebo W400 (cena vany se systémem od 26.240 Kč) a kombinovaným systémem Whirlpool a Airpool MX200 (37.180 Kč). Uvedené ceny jsou bez DPH.

Geo

Těm, kteří chtějí mít ve vaně sedátko, doporučujeme vanu Geo. Geo je klasická asymetrická vana, jejíž jemný profil a úzké okraje dodávají interiéru lehkost. Díky menším okrajům získáte několik centimetrů koupacího prostoru navíc. Vana má rozměry 140x100 cm a je 44 cm hluboká (5.940 Kč vč.nohou). Pro milovníky relaxačních koupelí spojených s masáží celého těla je určena vana Geo s masážním systémem Whirlpool W100 (26.060 Kč) nebo kombinovaným systémem Whirlpool a Airpool MX200 (od 36.990 Kč). Uvedené ceny jsou bez DPH.

Všechny asymetrické vany lze snadno umístit ve zvoleném rohu místnosti. Geo, Elipso a Clarissa jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího sanitárního akrylátu, vyznačující se výjimečnou hladkostí a tvárností. Díky tomu je udržování čistoty vany velice jednoduché a její povrch v případě poškrábání snadno opravitelný. Akrylát je také velmi teplý a příjemný na dotek.

Další informace můžete získat na www.sanitec.cz nebo na adrese obchodního zastoupení koncernu Sanitec pro ČR a SR (viz níže).


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.