Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavební veletrhy BRNO 2007 startují

Společnost Veletrhy Brno, a.s. odstartovala přípravu nadcházejícího ročníku Stavebních veletrhů Brno 2007. Ty se budou tradičně skládat z komplexu veletrhů IBF, SHK BRNO a ELEKTRO, vedle kterých souběžně proběhne veletrh URBIS INVEST. Oba se uskuteční v moderním areálu brněnského výstaviště v termínu od 17. do 21. dubna 2007.

Zvýrazněným tématem Stavebních veletrhů Brno 2007 budou "Opravy bytového fondu". Hlavní linií spojující jak zvýrazněné téma, tak všechny veletrhy v rámci Stavebních veletrhů Brno 2006, bude "Perspektiva". Jde o myšlenku, která by měla být stavebnímu oboru velmi blízká a vlastní. Správní lidé na správném místě se správnou myšlenkou a ve správný čas, to je hlavní perspektiva Stavebních veletrhů Brno 2007.

Doprovodný program bude opět sestavován ve spolupráci a za garance prestižních českých i zahraničních oborových svazů a asociací. Zachována bude nejen prestižní soutěž Zlaté medaile a soutěž o nejefektivnější výstavní expozici, ale také spolupráce a podpora v oblasti školství, ze které vzejdou zajímavé soutěže pro učně nebo architektonické soutěže pro mladé.

Nadcházející ročník nabídne vystavovatelům opět vysoký standard služeb, který veletržní správa v Brně poskytuje v podobě moderního veletržního areálu, komplexního výstavářského servisu, každoročně vysoké návštěvnosti a garantované odborné úrovně doprovodných programů i jejich návštěvníků, stejně tak jako masivní mediální komunikace jak v ČR, tak i v zahraničí. Zachován bude program START, určený pro nové vystavovatele a i aktivita směrem k zahraničí, zastoupením v jednotlivých zemích, oborovým svazům a asociacím.

Pro ty, kteří neváhají se svou účastí na veletrhu, je opět připraveno cenové zvýhodnění včasné přihlášky, které letos končí 31. 10. 2006.

Pro média je připravena také řada inovativních přístupů. Dvě setkání v rámci mediálního klubu budou koncipovány formou odborné diskuse, proběhnou tzv. office round table (rang cam - on-line konferenci ze sídla BVV), vícestranné internetové odborné diskuse nebo posezení s mediálními partnery.

Letošní 11. ročník Stavebních veletrhů Brno 2006 upevnil své prvenství mezi veletrhy v oboru nejenom v rámci České republiky, ale i v celé střední Evropě. Sešlo se na nich přes 1.400 vystavovatelů z 25 zemí na ploše 57.142 m2. V rámci čtyř samostatných projektů - IBF, SHK BRNO, ELEKTRO a URBIS INVEST - si na 91,5 tisíc návštěvníků ze 47 zemí prohlédlo veškeré novinky ze všech oblastí moderního stavebnictví. Přitom plných 69 % návštěvníků se považuje za odborníky.

 
 
Reklama