Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové sprchové kouty KOLO - vysoká kvalita a elegance

Firma Sanitec představuje nové sprchové kouty Niven, které se skládají pouze z prosklenných ploch a nezbytných doplňujících prvků, dále sprchové kouty Akcent Plus a Atol Plus, které mají nový posuv dveří a nové úchyty skla.

NIVEN - prostor plný elegance

Nejnovější sprchové kouty Niven značky KOLO jsou odpovědí na současnou módu a moderní designové trendy. Velké prosklené plochy a minimalistická kování neomezují interiér koupelny. Viditelné jsou pouze chromované závěsy, madla a matné stříbrné subtilní stěnové lišty a podlahový profil.

Vstup do sprchového koutu je široký a pohodlný. Dveře jsou vybaveny chromovanými závěsy se zvedací funkcí, díky které se dveře při otevírání nadzvedávají a naopak při zavření dosedají na podlahový profil. Tento systém zabezpečuje dokonalé utěsnění dveří aniž by docházelo k opotřebení těsnění pode dveřmi. Jednoduchá konstrukce závěsů dveří a stěnových úhlových konzol se zapuštěným upevněním napomáhá udržování čistoty sprchového koutu. Stěnové profily a podlahový profil na vaničce jsou vyrobeny v matném stříbrném provedení. Stěnové profily umožňují vyrovnání případného sklonu zdi.. Jemné průhledné těsnění chrání před únikem vody.

Skleněné výplně všech sprchových koutů, křídlových dveří a pevné boční stěny jsou standardně dodávány s ochrannou vrstvou Reflex Kolo, zabraňující usazování nečistot a vodního kamene. Díky tomu bude udržování čistoty neuvěřitelně snadné a sprchový kout Niven bude vypadat stále jako nový.

Rozmanitost typů sprchových koutů Niven umožňuje přizpůsobení individuálním požadavkům. Lze volit čtvrtkruhový nebo čtvercový sprchový kout 80x80 a 90x90 cm, křídlové dveře se šířkou 80, 90, 100, 120 cm a pevné stěny od 80 a 90 cm. Výška sprchových koutů, dveří a pevné stěny je 195 cm. Velice dobře se kombinují s mělkými sprchovými vaničkami Akcent a Pacifik s výškou 5 cm. Na sprchové kouty KOLO je poskytována 5letá záruka.



Sprchový kout NIVEN

Sprchový kout Akcent Plus

Akcent Plus - nevšední jednoduchost

Čtvrtkruhové sprchové kouty Akcent Plus značky KOLO byly vyvinuty s ohledem na potřeby a požadavky uživatelů, kteří jistě ocení nový, ještě lepší systém pro pohodlné odklonění dolní části dveří a tím snadné čištění. Dokonalý posuv a lepší estetický dojem je zajištěn pomocí nových dvojitých ložiskových pojezdů s novými úchyty skla, které nejsou viditelné při čelním pohledu na sprchový kout. Nerovnost stěn je možné vyrovnat pomocí nastavitelných stěnových profilů. Mnohem snadnější čistění umožňuje povrchová vrstva Reflex, která účinně zabraňuje usazování nečistot, vodního kamene a bakterií.

Nový čtvrtkruhový sprchový kout Akcent Plus je dodáván s výplní z pravého bezpečnostního čirého skla s bílými profily (90x90 cm - 14.390 Kč) a nově také s lesklými stříbrnými profily (90x90 cm - 16.610 Kč). Krásu a dlouhodobou čistotu koutu Vám kromě povrchu Reflex zabezpečí stěrka na sklo, dodávaná v ceně výrobku. Pokud každý večer poslední uživatel setře zbylé kapky vody a mýdla zmíněnou stěrkou, bude Váš kout vapadat stále jako nový.



Dokonalý posuv dveří a lepší estetický dojem je zajištěn pomocí nových dvojitých ložiskových pojezdů
s novými úchyty skla, které nejsou viditelné při čelním pohledu.



Nový, ještě lepší systém odklonění dolní části dveří a tím je snadné čistění.



Atol Plus - vysoká kvalita za výbornou cenu

Čtvrtkruhové sprchové kouty Atol Plus lze nově kombinovat s mělkými sprchovými vaničkami jako například Pacifik a Akcent, neboť od 1.dubna 2006 mají výšku o 10 cm větší - ta je nyní 185 cm. Dokonalý posuv a lepší estetický dojem je zajištěn pomocí nových dvojitých ložiskových pojezdů s novými úchyty skla, které nejsou viditelné při čelním pohledu na sprchový kout. Nerovnost stěn je možné vyrovnat pomocí nastavitelných stěnových profilů. Mnohem snadnější čistění umožňuje možnost odklonění dveří a povrchová vrstva Reflex, která účinně zabraňuje usazování nečistot, vodního kamene a bakterií.

Inovovaný čtvrtkruhový sprchový kout Atol Plus je dodáván s bílými vysoce stabilními profily s výplní z pravého bezpečnostního skla v provedení čirém (90x90 cm - 10.980 Kč), neprůhledným "mléčným" dekorem Crepi a čárovým dekorem Strip (90x90 cm - 11.570 Kč). Součástí dodávky a ceny výrobku je stěrka na sklo. Atol Plus je díky své vysoké stabilitě a spolehlivosti navrhován do soukromých koupelen i veřejných sanitárních prostor.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.