Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Drahé kolegyně, vážení kolegové,
bude nám potěšením pokud přijmete naše pozvání k velké hře

Bretaň známá i neznámá

kterou jsme připravili ve spolupráci s naším hlavním partnerem
- společností GEMINOX v rámci

PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH KONDENZAČNÍCH KOTLŮ GEMINOX ZEM


Strategická hra je návratem do starých časů, ve kterých se Bretonci nevěnovali výrobě kouzelných kotlíků porušujících fyzikální zákony, ale byli odvážnými mořeplavci. A protože vše, co Bretonci dělají, dělají důsledně, občas se změnili z námořníků na kruté piráty.

Hra bude probíhat v sobotu 16. září 2006 od 9 hodin u jednoho z našich vnitrozemských moří - ORLICKÉ PŘEHRADY, v rekreačním komplexu VYSTRKOV. Příjezd do areálu bude možný již v pátek v podvečer, odjezd je naplánován na těžké nedělní ráno.

Účastníci hry budou rozděleni do několika skupin a obdrží průvodní listy s mapami a popisem všech úkolů, které lze v rámci hry očekávat. Za každou úspěšně splněnou disciplínu obdrží jednu součástku z nového kotle ZEM. Cílem hry je být prvním při VELKÉ MONTÁŽI a získat tak právo vydražit svůj kotel ve večerním kasinu. Společenský večer s bohatým pohoštěním bude pak jistou odměnou pro ostatní účastníky klání.

Možné disciplíny:

  • Keltský čtyřboj (hod oštěpem, kamenem, kládou a kabelkou)
  • Kovárna (kování náramků)
  • Překonání kanálu La Manche (plavba na netradičních plavidlech)
  • Závod dračích lodí (postačí pouhých 22 veslařů na loď)
  • Pirátský běh a stavba falešného majáku (hlavolam z Francouzské Indočíny)
  • Odlévání keltského znaku (výroba cínového odlitku)
  • Námořní škola (zdolávání lanových překážek)
  • Bretoňská svačinka (gurmánské překvapení)
  • Lukostřelba (z opravdového luku)
  • Trapézový skok (nácvik skoku ze strážného koše)

S ohledem na to, že nechceme, aby naši stávající ani budoucí partneři bídně zhynuli při plnění nelehkých úkolů, přizvali jsme ke spolupráci profesionály z nejpovolanějších - Adventuru Teambuilding.




Těšíme se na Vaši účast
Za firmu Procom Bohemia s.r.o.
Zdeněk Fučík

Pokyny pro účastníky kurzu

Začátek a konec akce:

Akce začíná v sobotu 16.9. v 10,00 hod. v areálu Hotelu Orlík - Vystrkov a zakončíme ji tentýž den cca kolem 23,00 hod.
Prosíme vás o dochvilnost, protože je velmi důležité, abychom začínali všichni dohromady.
Vzdálenější účastnící mohou přijet již v pátek večer, odjezd účastníků je naplánován na nedělní ráno.

Potvrzení účasti:

Je pro nás velmi důležité, abyste potvrdili přijetí našeho pozvání co nejdříve a usnadnili nám tak organizaci celé akce. Poprosíme Vás proto o sdělení počtu účastníků a termínu příjezdu na bezplatné infolince 800 11 3456 nebo na adrese info@geminox.cz.

Stravování:

Stravování proběhne formou plné penze. Pokud jsou mezi Vámi vegetariáni, je možné zajistit i vegetariánská jídla. Informujte nás prosím o svých požadavcích na adrese zuzana.hamplova@adventura.cz.

Ubytování:

Areál hotelu Orlík-Vystrkov *** se nachází v překrásném přírodním prostředí na břehu Orlické přehrady. Rozsáhlý hotelový komplex tvoří hlavní budova hotelu, hotel Garni a hotelové vily. Budete ubytováni v prostorných apartmánech a vilách. Viz www.hotelorlik.cz

Co s sebou:

Vzhledem ke sportovnímu zaměření a prostředí, ve kterém se program koná, doporučujeme si s sebou vzít sportovní oblečení (určitě dobré a pohodlné sportovní boty!). Nezapomeňte na plavky a ručník. Počítejte s tím, že toto oblečení a obuv si možná lehce ušpiníte. Mělo by převažovat teplé a slunečné počasí, ale počítejte prosím i s variantou ne právě příznivých povětrnostních podmínek (rezervní boty, nepromokavá bunda či pláštěnka...).

K programu:

Celá akce se ponese ve sportovním duchu. Na své si přijdou nejen sportovci, ale i "pohodáři", kteří si až tak nechtějí potrápit svoje těla, ale chtějí se společně pobavit a přitom přispět svému týmu např. svým uměním zachytit nezapomenutelné okamžiky na fotografii či zúročit svůj několikaletý trénink v šipkách a získat tak pro svůj tým pár bodů navíc.

Kontakty:

V případě nejasností nebo problémů se na nás můžete obrátit telefonicky:

Jájina Svobodová - tel.: 800 11 4567, info@geminox.cz
Radomil Hertl - tel.: 271 742 250, radomil.hertl@teambuilding.cz


Brilon a.s.
logo Brilon a.s.

Společnost Brilon nabízí špičkovou techniku pro vytápění a ohřev teplé vody pro český a slovenský trh. Přehled sortimentu: tepelná čerpadla, kondenzační kotle pro rodinné a bytové domy, zásobníky TV, plastové systémy odvodů spalin, ventilační systémy ...