Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Program podpory bydlení

Program podpory bydlení je zajímavou aktivitou na poli zprostředkovávání služeb pro stavebníky, kdy stavebník získá odborné poradenství a slevy na vybrané výrobky či služby související s bydlením.

Firmy, které s Programem spolupracují, jsou vybírány na základě referencí, jež prověřují především jejich stálost a spolehlivost, což jistě ocení každý klient, který hledá kvalitu za rozumnou cenu.

V současné době, kdy jsme neustále zahlcováni množstvím informací a kdy internetové vyhledávače po zadání poměrně konkrétního dotazu najdou často stovky a tisíce odkazů, je tato skutečnost jistě pro zaneprázdněné lidi velkou výhodou.

Je samozřejmé, že výběr firem, které se na portálu www.podporabydleni.cz prezentují, je hodnocen nejen podle toho, zda si mohou financovat svoji reklamu, ale především podle kvality jejich práce či výrobků.

Program podpory bydlení zaregistrovaným klientům umožňuje kompletní poradenský servis od prvopočátečního vyřízení úvěru, až po předání klíče od nového domu. Cílem je pomoci stavebníkům ušetřit čas, odbourat obíhání mnoha institucí a zároveň pomoci i s minimalizováním ceny při dobré kvalitě.

Program podpory bydlení poskytuje informace a poradenskou právní pomoc, může však pomoci i s realizací bydlení, protože spolupracuje s množstvím renomovaných stavebních, architektonických, projekčních či realitních firem.

Slevy jsou poskytovány na základě slevových šeků, které Program podpory bydlení zdarma vydává.

Do projektu se partnersky připojila města a obce, stavební firmy, výrobci stavebních materiálů, výrobci instalačních prvků, rozvodů energií a médií, výrobci a prodejci vybavení koupelen, kuchyní i dalšího zařízení, dodavatelé oken, krytin, zařízení zahrad, oplocení, osvětlení, otopných systémů a mnozí další. Aktuální seznam partnerů je uveden na internetových stránkách programu.

V současné době se rozšiřuje nabídka působení Programu z měst a obcí přes drobné stavebníky rodinných domů až na panelové domy, a to zejména na Sdružení vlastníků jednotek a malá bytová družstva. Zde je totiž patrná velká mezera, kdy si sice obyvatelé panelových domů uvědomují, že se musí o svůj dům starat, opravit ho či zateplit, ale bohužel se však často stávají obětí realizačních firem, které prosazují především své zájmy bez ohledu na to, zda jsou to i zájmy klienta. A tak se mohou majitelé bytů dozvědět od firmy zabývající se výrobou oken, že je nejlepší nejdřív vyměnit okna, protože okny uniká nejvíce energie, firmy zabývající se zateplováním budou naopak upozorňovat, že je nejdůležitější nejdříve zateplit, protože jedině tak se může zabránit plísním. Jiné pak budou zákazníka přesvědčovat, že je nejdůležitější dům mírně poopravit a zejména natřít, protože panely dostatečně izolují a je tedy nutné provést jen povrchovou opravu panelů. Zde lze v rámci Programu podpory bydlení pomoci zákazníkům především tak, že je nasměrují na odborníky, na kvalitní realizační firmy i na nejvýhodnější způsoby financování včetně získání státních dotací.

 
 
Reklama