Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

První Koskaři uděleni: Výroční oborové ceny v oblasti sanity a topení

Praha 13. února 2006 - Obchodní síť Koska udělovala během slavnostního ceremoniálu ve čtvrtek 9. února oborové výroční ceny pro nejpřínosnější výrobky roku v oblasti sanitární techniky a topení.

Hlavní cenu nazvanou podle pořadatele Koskar 2005 získaly dva výrobky českých firem, které podle názoru odborníků sdružených v obchodní síti Koska vynikají svým přínosem jak pro jednotlivého uživatele, tak pro rozvoje celého oboru instalatérské, topenářské a sanitární techniky.

Koskara 2005 v oblasti sanitární techniky získala společnost Sanela Lanškroun za řadu pisoárů Golem SPL 19 s unikátním radarovým systémem automatického splachování. Systém využívá jedinečné zkušenosti českých výzkumníků v oblasti radarové techniky a podstatným způsobem zlepšuje ochranu veřejně instalované sanitární techniky proti vandalům.

 

V oblasti topení získala výroční cenu Koskar 2005 společnost Ivar CS, dodavatel připojovacího kitu, který usnadňuje montáž radiátorů. Oceněná sada jako jedna z mála na trhu odpovídá všem požadavkům technických norem na montáž topných těles, díky komplexnímu pojetí řeší řadu problémů při montáži a její vstřícná cena výrazně podpořila prodej radiátorů.

Cenu za celoživotní přínos oboru získal Jiří Hlavsa, spoluzakladatel původní české značky kotlů Protherm, jejíž úspěchy na trhu vyvrcholily začleněním do skupiny renomované společnosti Vaillant.

Kromě těchto oborových cen udělila obchodní síť Koska své Koskary také interně: nejlepšímu obchodnímu zastoupení, nejvěrnějšímu zákazníkovi a zákazníkovi s největším meziročním nárůstem.

Slavnostní předání prvních výročních cen za přínos v oblasti voda, plyn, topení proběhlo za přítomnosti zástupců nejvýznamnějších společností oboru ve Velkém sále Slovanského domu v Praze. Okouzlujícím moderátorem večera byl Leoš Mareš.

 

Obchodní síť Koska patří mezi největší české velkoobchody s výrobky pro instalatérství, topenářství a sanitu. Obchodní činnost dále spojuje s poradenstvím, které se opírá o velké odborné zázemí společnosti. Síť Koska spojuje centrálu v Unhošti s několika desítkami obchodních zastoupení po celé republice. Každodenní komunikace s tisíci zákazníky se stala základem pro vyhodnocení výročních cen Koskar 2005. Obchodní síť Koska je také vydavatelem hobby magazínu Rady a nápady.

 
 
Reklama