Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvání na třináctý ročník mezinárodního odborného veletrhu Aqua-therm Praha

Vážení vystavovatelé,
dovolte, abych Vás pozval k účasti na 13. ročníku mezinárodního odborného veletrhu AQUA-THERM Praha, který se uskuteční na Výstavišti v Holešovicích ve dnech 21. až 25. listopadu 2006.
Veletrh AQUA-THERM Praha, který se věnuje vytápění, ventilaci, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické technice, prožívá v posledních letech překotný vývoj.
Praha se v dobì konání veletrhu stává místem, kde se setkávají všichni, kteří mají co společného s technickými zařízeními budov. Vloni z celkového počtu 40.156 návštěvníků tvořili obchodníci a odborníci tři čtvrtiny. Každý devátý návštěvník a každý šestý přímý vystavovatel přijel na veletrh ze zahraničí.
Při posledním dvanáctém ročníku obsadilo 438 přímých vystavovatelů čistou výstavní plochu 13.879 m².
AQUA-THERM Praha je největším veletrhem na pražském výstavišti a také největším a zároveň nejprestižnějším veletrhem ve svém oboru v České republice. Takto jej označilo v návštěvnickém průzkumu na vzorku 847 respondentů 93,5 % dotázaných.
Pozoruhodná je rovněž skladba návštěvníků. Ze zmíněného průzkumu například vyplynulo, že o nákupech a investicích ve svých firmách rozhoduje 66,7 % odborných návštěvníků. O oblibě veletrhu AQUA-THERM Praha svědčí i fakt, že s nabídkou vystavovatelů bylo spokojeno 96,2 % návštěvníků a 98,2 % jich veletrh navštíví i v roce 2006. Téměř každý čtvrtý návštěvník (22,4 %) strávil na veletrhu více než jeden den.
Při veletrhu se tradičně koná řada mezinárodních doprovodných odborných akcí, které posunují obor technických zařízení budov dopředu. Uznání se dostalo i prestižní soutěži o nejlepší exponáty veletrhu a zlaté medaile jsou pro vystavovatele tou nejlepší referencí.

Věřím, že Vás letos přivítáme ve velké rodině vystavovatelů a přeji Vám na veletrhu AQUA-THERM Praha jen obchodně úspěšné dny.

Ing. František KOČÍ
ředitel Progres Partners Advertising, s. r. o.

 
 
Reklama