Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové školicí středisko AZP Brno s.r.o.

Dne 1.9.2005 firma AZP Brno slavnostně otevřela ve svém sídle na ulici Sladovnická 17 v Brně nové školicí středisko. TZB-info připravilo pro čtenáře rozhovor s obchodním vedoucím AZP Brno s.r.o., panem Ing. Petrem Pokojem.

Dobrý den pane inženýre.

Dobrý den i Vám.

Můžete nám prosím v krátkosti popsat Vaše nové školicí středisko?

Školicí středisko je určené pro školení skupin o maximálním počtu 12 osob. Na stěnách místnosti máme vystavené naše výrobky s ukázkami jak jejich správného zapojení, tak i jejich špatné instalace. Prezentace s mnoha praktickými příklady je zde promítána data projektorem na plátno.

Pro jakou cílovou skupinu Vašich partnerů je nové školicí středisko určeno a co se v něm zúčastněný dozví?

Nové školicí středisko je určeno zejména ke školení dělníků montážních firem a projektantů. Školení montážníků vede náš vedoucí servisu, pan Martin Sitar, který se ve svém výkladu zaměřuje především na správnou montáž a upozorňuje na případné chyby při instalaci. Školení pro projektanty je zaměřeno především na důkladné seznámení zúčastněných s naším sortimentem. Upozorňuje na jeho výhody a seznamuje s možnostmi naší atypické výroby. V obou případech mají účastníci školení možnost si prohlédnout také naši výrobu.

Jaké výhody přinese montážníkům proškolení přímo u Vás ve firmě?

Kromě mnoha praktických a teoretických poznatků od nás každý proškolený montážní dělník obdrží "CERTIFIKÁT způsobilosti odborné montáže". Tento certifikát umožňuje prodloužit naši záruční dobu o dalších 6 měsíců, což je bezesporu pro montážní firmy přínosem.

Jak často pořádáte školení a jakým způsobem se může montážní dělník u Vás na školení přihlásit?

Školení nemá přesný harmonogram. Nejčastěji školení probíhají v pátek a to dvakrát do měsíce. Školení způsobilosti odborné montáže trvá 2 - 3 hodiny. Aktuální termíny školení jsou zveřejněny na našich internetových stránkách, nebo Vám je sdělí naši pracovníci na obchodním oddělení firmy. Našim zákazníkům se snažíme vyjít maximálně vstříc a proto se na termínu školení velice rádi domluvíme také individuálně, dle časových možností montážní firmy.

Chtěl byste našim čtenářům říci něco závěrem?

Ano, velice rád bych do našeho školicího střediska pozval jak všechny projektanty, tak i montážní a instalatérské firmy, které by měly zájem se našeho školení zúčastnit. Těšíme se na vaši návštěvu!

Děkuji Vám pane inženýre za rozhovor a přeji příjemný zbytek dne.

Také děkuji za spolupráci a všem čtenářům přeji mnoho pracovních úspěchů.


AZP Brno s.r.o.
logo AZP Brno s.r.o.

Výrobce nerezového (i antivandal) a bezdotykového sanitárního zařízení, senzorové baterie, automatické pisoáry, bezdotykové sprchy. Nerezové podlahové žlaby, umyvadla, dřezy, umývací žlaby, výlevky, nerezové záchody a pisoáry. Zpoplatnění vstupů, praček, ...