Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Důležité sdělení vystavovatelům Aqua-thermu Praha a Aqua-thermu Nitra

Vedle řady jiných firem nabízí společnost Construct Data GmbH vystavovatelům záznamy do veletržních katalogů. Rádi bychom Vás upozornili, že Progres Partners Advertising s.r.o. při výrobě katalogu pro mezinárodní veletrh Aqua-therm Praha a Aqua-therm Nitra jedná výhradně samostatně a není v jakémkoliv spojení se společností Construct Data Verlag GmbH, která provozuje internetovou stránku Fair Guide.

Této společnosti jsme nepovolili používat naše jméno ani naše obchodní značky v její reklamě.

V případě zveřejněné reklamy společností Construct Data GmbH se nejedná o náš nebo námi objednaný oficiální veletržní katalog našeho veletrhu. Rozeslané nevyžádané nabídkové formuláře byly často omylem vyplněny a podepsány s tím, že záznam do tzv. Fairguide má být proveden bezplatně. Ve skutečnosti však z textu vytištěného drobným písmem vyplývají náklady překračující 2 900,- Euro.
Jak informoval Výbor výstav a veletrhů německého hospodářství (AUMA), neexistuje na základě vydaného soudního rozsudku proti zákazníkovi žádný právní nárok, a to i v případě, že nabídkový formulář podepsal. Bližší informace k rozsudku obdržíte na http://www.auma.de/content/meldung29_d.htm

Progres Partners Advertising, s.r.o., pořadatel veletrhů Aqua-therm

 
 
Reklama