Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představení společnosti Elektrobock CZ s.r.o.

HISTORIE

Jsme ČESKÁ výrobní společnost, která vznikla v Kuřimi (u Brna) v roce 1992 a od začátku se úzce specializovala na vývoj a prodej spotřební elektroniky pro domácnost.

Prvním výrobkem, který jsme v té době uvedli na trh, byl bezdotykový regulátor osvětlení. Díky vzrůstající poptávce a stále vyšším nárokům na automatizaci celé domácnosti jsme pokračovali ve vývoji dalších výrobků. Dnes můžeme nabídnout našim zákazníkům přes 80 výrobků, které splňují veškeré požadavky dnešní přísné legislativy. Komfortní ovládání, spolehlivost, ale především zajímavé ceny, jsou další přednosti, kterými jsem schopni konkurovat i zahraničním výrobcům.

VÝROBNÍ PROGRAM

Bezdrátové zvonky

Radiový přenos signálu na frekvenci 433,92 MHz a speciální systém kódů zaručuje vysokou odolnost proti rušení. Mezi další přednosti patří použití moderní technologie při výrobě tlačítka (vysílače), které je odolné proti povětrnostním podmínkám. Zvonky mohou sloužit i jako krátkodosahový pager pro přivolání pomoci pro starší a nemocné lidi.



Termostaty

V současné době je systém kvalitní regulace velice častou otázkou. Použitím termostatů je možné ušetřit až 30% energie potřebné pro topení. Velkou výhodou je možnost výběru z několika typů termostatů pro různé druhy regulace. Novinkou v našem sortimentu je prostorový termostat PT30GSM, který umožňuje dálkově ovládat topnou soustavu pomocí SMS zprávy přes mobilní telefon.



Regulátory osvětlení

Slouží pro regulaci intenzity osvětlení, a to vše přímo z křesla Vaším dálkovým ovládáním (DO) od televizoru, videa nebo HIFI věže.



Zásuvky

Pro jednoduché ovládání Vašich spotřebičů.



Časové spínače

Pro ovládání ventilátorů, osvětlení a dalších zařízení s možností instalace např. pod vypínač.



Solární systémy

Další novinky v našem sortimentu, které jsou určeny k řízení SOLÁRNÍCH systémů a k ovládání funkcí bazénu.



Čidla vlhkosti

Ideální pro místa, kde je vysoké riziko vzniku plísní (koupelny, kuchyně). Automaticky zapne připojené zařízení (ventilátor, digestoř, signalizační zařízení) po dosažení nastavené relativní vlhkosti v místnosti.



Mini-alarmy

Pohybová čidla

Videosystémy

NOVÉ VÝROBNÍ PROSTORY

Výsledkem našich úspěchů jsou vlastní nové výrobní prostory, do kterých jsme se přestěhovali v září tohoto roku. Zprovoznění těchto prostor nám umožní další rozvoj firmy a zákazníci se tak mohou těšit na další rozšíření výrobního programu.

DISTRIBUČNÍ SÍŤ

S našimi výrobky je možné se setkat v celé síti supermarketů a velkoobchodů s elektroinstalačním materiálem.

 
 
Reklama