Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvání na dvanáctý mezinárodní odborný veletrh Aqua-therm Praha

Vážení vystavovatelé,
Mezinárodní odborný veletrh Aqua-therm Praha v loňském roce úspěšně načal druhou desítku existence. Do Prahy se sjelo 455 vystavovatelů z patnácti zemí (více než v roce 2003) a zhlédlo jej přes 42 tisíc návštěvníků, z nichž 28 tisíc bylo obchodníků a odborníků.
Veletrh Aqua-therm Praha si po celá léta zachovává vysokou mezinárodní odbornou úroveň a jasně předstihuje obdobné akce, které se konají v České republice i blízkém zahraničí. V roce 2004 přivítali pořadatelé nového odborného garanta - Společnost pro techniku prostředí ČR, který se přiřadil k dosavadním garantům, jimiž jsou Svaz podnikatelů v oboru technických zařízení ČR a Asociace odborných velkoobchodů.
Podstatně se rozšířil doprovodný odborný program, který zahrnoval nejen tradiční mezinárodní konferenci Východ zastřešovanou Ústředním svazem SHK v Německu, ale také konference TZB a Slunce 2004 týkající se nízkoenergetické výstavby, úspor energií, obnovitelných zdrojů a využívání solární energie. V těchto oblastech také podstatně vzrostl počet vystavovatelů.
Vysoký kredit veletrhu potvrdil průzkum mezi loňskými návštěvníky. Na veletrh přišlo 62,4 procenta odborných návštěvníků s rozhodovacími pravomocemi pokud jde o nákupy a investice. Každý pátý návštěvník strávil na veletrhu více než jeden den. Téměř pět procent návštěvníků bylo ze zahraničí. Devadesát sedm návštěvníků ze sta prohlásilo, že na veletrh přijde i v roce 2005.
Dvanáctý ročník veletrhu v roce 2005 zaznamená další kvalitativní změnu. Rozhodujícím způsobem se mimo jiné zvýší počet zahraničních vystavovatelů, kteří objevili kouzlo veletrhu Aqua-therm po vstupu České republiky do Evropské unie. Vedle tradičních kolektivních expozic Německa a Itálie a v loňském roce i Turecka přivítáme společné expozice Španělska, Čínské lidové republiky a dalších zemí.

Vážení obchodní přátelé,
věřím, že Vás letos přivítáme ve velké rodině vystavovatelů Aqua-thermu Praha. Bude na Vás čekat 40 tisíc návštěvníků a příjemná atmosféra pražského výstaviště v Holešovicích.
Přeji Vám mnoho obchodních úspěchů na veletrhu.

Ing. František KOČÍ
ředitel Progres Partners Advertising, s. r. o.

 
 
Reklama