Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Je nejvyšší čas přihlásit se na zájezd na Veletrh úspor energií

Ve dnech 4.-6.3.2005 se ve Welsu koná již 21. ročník Veletrhu úspor energií. ECČB pořádá zájezdy za zvýhodněnou cenu, zájemci se mohou zúčastnit společné prohlídky veletrhu s energetickým poradcem ECČB a tlumočníkem.

Českobudějovické energetické poradenské středisko Energy Centre České Budějovice již tradičně organizuje jednodenní autobusové zájezdy na tento veletrh. Veletrh úspor energií je v Evropě největší přehlídkou nejmodernějších trendů v oblasti úspor energií, využívání všech druhů obnovitelných zdrojů energie, výstavby a rekonstrukce budov, bydlení a vytápění. Na výstavní ploše 50 000 m2 v 25 halách se vám představí na 800 vystavujících společností z Rakouska, Německa, České republiky a dalších zemí. Veletrh je rozčleněn na čtyři hlavní oblasti: obnovitelné zdroje energie, stavební materiály, vytápění a sanitární technika.

Letos se bude na veletrhu oficiálně prezentovat i Česká republika, na "Českém stánku" se představí Ministerstvo průmyslu a obchodu, čeští výrobci a dodavatelé kotlů na biomasu a dalších produktů, poradenské středisko v otázkách úspor energií ECČB a další.

Zájezdy se konají v pátek 4. a v sobotu 5. března 2005.
Cena zpáteční jízdenky je 200,- Kč, zvýhodněná cena vstupenky na veletrh je 190,- Kč (na místě 7,70 EUR).

Zájemci se mohou zúčastnit společné prohlídky veletrhu s energetickým poradcem ECČB a tlumočníkem.

Bližší informace a přihlášku na zájezd naleznete na www.eccb.cz nebo přímo v kanceláři ECČB na nám. Přemysla Otakara II. 87/25 (tel.: 387 312 580).

 
 
Reklama